Да имаш внуци е много повече от богатство - това

...
Да имаш внуци е много повече от богатство - това
Коментари Харесай

Да работиш и да си перфектен дядо или баба? За тези известни българи това не е никакъв проблем

Да имаш внуци е доста повече от благосъстояние - това е доказателство за триумф в живота: че си предал значимите фамилни полезности на децата си и те не престават рода ти. 

Много известни българи, които са огромни имена на сцената - без значение коя тъкмо, към този момент не просто се радват на внучета, а и се гордеят с тях. Представяме ви някои известни българи, които се вписват тъкмо в горното изложение!

Илиана Раева и Наско Сираков

Няма по какъв начин да не стартираме точно с това семейство. Двамата имат две дъщери и две внучки, щерка им Виолета е в трепетно очакване на втората си рожба. Илиана Раева е по-активната от двамата в обществените мрежи и постоянно разгласява фотоси с внучките си.

Виж още: Щерките на Анелия и Лияна – копия на красивите си майки

Малина

Още една горда баба. Внучката ѝ носи нейното име, Малина, и постоянно могат да бъдат видени двете из софийските улици, а в сегашната обстановка - в Instagram.

Виж още: Маги Джанаварова се шашнала от актьорството си! Какво прави отвън сцената и за какво ѝ харесва да е сама

Маги и Кремена Халваджиян

" Дядо Маги х2 ", написа преди време продуцентът на " Като две капки вода ". Той и Кремена Халваджиян имат две внучета, а фактът, че Кай се роди по Коледа Маги Халваджиян дефинира като възвишен подарък. Синът на процудента, Бебо, е измежду операторите на шоуто. Неговата половинка пък е хореографът на " Като две капки вода ", Алекс Енева. 

Виж още: Деси Цонева в съвършена форма месеци след раждането

Тони Стораро

Най-голямото благополучие - по този начин дефинира внука си поп-фолк изпълнителят. Синът на Фики носи името на дядо си, а селфита на дядо и внуче мога да се видят постоянно в профила на Тони Стораро. Фики, който е измежду участниците в " Като две капки вода " този сезон, в не едно от интервютата, които дава напоследък споделя, че изключителното състояние макар рестриктивните мерки, му е дало доста - прекараното време с околните, със фамилията, както и време на доста нови планове.

Виж още: Емил от ''Един за друг'' посвети нова ария на Калина! Направи персонални самопризнания с текста ѝ

Христо Стоичков

В края на 2016 година се роди дребната Миа. Нейната майка, Мика Стоичкова, по това време беше женена за предприемача Айкут Рамадан. 

Виж още: Ето я и бременната Луиза Григорова! Актрисата се появи в цялостен искра и зададе значим въпрос

Николина Чакърдъкова

През 2018 година се ражда внучката на певицата, която носи нейното име, а година по-късно и внука ѝ Христо. Неведнъж певицата е заявявала, че желае внуците ѝ да се гордеят с нея, а това, уверени сме, няма по какъв начин да е другояче.

Виж още: Димитър Маринов приказва за Джени - обичаната жена! Защо артистът твърди, че тя е ''шестица от тотото''

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР