Да имаш дъщеря е голяма дар, но понякога отношенията са

...
Да имаш дъщеря е голяма дар, но понякога отношенията са
Коментари Харесай

6 неща, които всяка дъщеря иска да чуе от майка си


Да имаш щерка е огромна подарък, само че от време на време връзките са доста по-сложни. Проблемите пораждат, когато връзката се изгуби или по този начин и не се случи, което е мотив за възникването на спорове, недоумение и в последна сметка - отдалечаване.

А всяко момиче има потребност от поддръжка, с цел да почерпи от опита на своята майка, с цел да откри своя път и  характерност в света, който, какво знаем, може да бъде доста неприятелски към дамите.

Ето 10 неща, които всяка щерка би желала и би трябвало да чуе от майка си:
Обичам те без значение от всичко
 

Направете отмора от: „ Дръж се обичайно “ или „ Ако си добра, ще те възнаградя “. Дори и да не употребяват тъкмо тези думи, репликите на майките постоянно имат тъкмо този подтекст, който се схваща на подсъзнателно равнище и от прочувствената система. Точно там се къса връзката и стартира отдалечаването. Момичето има потребност от поддръжка. Вместо това кажете: „ Искам да знаеш, че те обичам без значение от всичко. Винаги и вечно ще имаш моята безусловна обич. “

Безусловната обич е в основата на позитивното родителство и значи, че любовта ни към нашите деца не зависи от равнището на положително държание, което имат. Това е от значително значение за построяването на мощни, уверени девойки. Приемете, че дъщерите ни са положителни, без значение какви неточности вършат или провокации, с които се сблъскват всеки ден.

Подхранването на тази истина в нашите девойки подхранва чувството им, че принадлежат към фамилията и общността, което е основен мотивиращ фактор съгласно доктор Рудолф Драйкурс, дал началото на т. нр. позитивнот родителство. 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР