Да имам жена до себе си, но няма да я

...
Да имам жена до себе си, но няма да я
Коментари Харесай

Юлиян Вергов: Да имам жена до себе си, но никога няма да я покажа!

„ Да имам жена до себе си, само че няма да я покажа за нищо на света! Цял живот си останах саможивец. “ Това споделя огромната звезда от ТВ екрана Юлиян Вергов.

47-годишният чаровник от години не чете клюките за себе си. „ Всякакви нелепости се писаха за мен, Като се мине през наркоман и даже, че съм бил гей. Всеки човек си има персонално пространство, което би трябвало да се съблюдава. Дълбоко ме възмущават тези, които описват в кого са влюбени, с кого се разделят и за какво. Някои хора си го търсят, да пишат за тях, в случай че ще и неприятно. Аз заобикалям цялата тази шумотевица. Държа доста на жена си. Тя ми дава всичко, за какво ми е да диря друга? Ако не те кефи някоя работа или жена, по-добре се гръмни. Но в никакъв случай няма да покажа дамата на живота си пред медиите, И двамата не го заслужаваме “, безапелационен е Вергов.

Напоследък слуховете свързват артиста с колежката му от „ Открадната живот “ – Диана Димитрова. Двамата с изключение на, че го играят влюбени на няколко пъти бяха засичани по кафенета. Засега обаче артистът нито е удостоверил, нито е отрекъл слуха. От години той споделя пристрастеността си съм екстрени спортове – кара мотор, сърф, колело, ски, играе хокей и нееднократно е споменавал, че дамата до него би трябвало да споделя неговите увлечения, написа „ България през днешния ден “.

Един единствен път артистът е предложил брак на огромната си обич Ирина Ялъмова. С някогашната асистентка в тв шоуто „ Невада “ обаче се разминали и са разграничени от години. От тази връзка двамата имат 15 годишна щерка.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР