Да има или да няма зелен сертификат е функция на

...
Да има или да няма зелен сертификат е функция на
Коментари Харесай

Депутат от ПП: Паднат ли жертвите на ковид, махаме сертификата

Да има или да няма зелен документ е функционалност на резултатите, които реализираме, и на животите, които губим всеки ден. Когато бройките покажат, че казусът отшумява, първото, което ще създадем е да премахнем зеления документ. Това съобщи ръководителят на Комисията по опазване на здравето в Народното събрание доцент Антон Тонев. Личното ми мнение е, че би трябвало да има ограничения, те са тласък обществото да се имунизира, добави той.

Той разяснява и трагичния случай в Спешното поделение във Враца, при който жена загуби живота си пред очите на дребното й дете с думите:

Необходимо е да имаме задоволително готови фрагменти. Едно от първите неща, което излезе е, че здравната сестра на регистратурата в " болничното заведение " във Враца е с доста дребен опит, акцентира ръководителят на здравната комисия.

Според него стандартът за незабавен триаж е доста добре написан, само че фрагментите би трябвало да бъдат подготвени и той би трябвало да се съблюдава.

Има назначени и спомагателни проучвания, които да покажат дали самото положение на дамата е можело да бъде предотвратено, съобщи още Антон Тонев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР