Да гледаме стратегическата цел на Путин – заличаване на съвременна

...
Да гледаме стратегическата цел на Путин – заличаване на съвременна
Коментари Харесай

Бойко Ноев: Да се наложат санкции не само на руските олигарси, но и на Шрьодер, Фион, Льопен, които са на хранилка при Путин

Да гледаме стратегическата цел на Путин – изтриване на модерна Украйна от политическата карта на света, с опция да бъдат анексирани елементи от страната. Там явно ще бъде конфигурирано марионетно държавно управление. Вероятно ще бъдат свързани Приднестровието с юга и югоизтока на Украйна, а част от Азовско море ще бъде анексирано.

Тази прогноза направи в студиото на Би Ти Ви някогашният боен министър Бойко Ноев.

Положението в Украйна е безнадеждно. Въпрос на дни е да бъде свалено постоянното държавно управление, добави той.

Ноев доста остро нападна лицемерието на европейските политически елити.

Не е задоволително единствено да слагат наказания върху Путин и камарилата му, а да бъдат наложени наказания към западните водачи, които са на хранилките на Путин – Шрьодер, Фион, британски и италиански политици, Льопен. Ето, това би трябвало да покажат европейските политици... А лицемерието в България – пет часа не можаха депутатите в българския парламент да се обединят към думата „ наказания “. Да не приказваме, че Бойко Борисов, който беше един от проводниците на съветските ползи в България, който по време на ръководство му се прикриваха закононарушенията на съветските секрети служби у нас, беше този, който най-силно отбрани налагането на „ наказания “ на Русия, разяснява някогашният боен министър.

Трябва да се сътвори комисия за следствие на подривната активност на Русия в България, виновност за която има на някогашният министър председател Борисов, акцентира още той.

Бойко Ноев изрази своето мнение и за Българската православна черква. А мотивът за коментара му бе плануваната аудиенция на втория човек в Руската православна черква Малофеев, дясна ръка на съветския патриарх Кирил (Гундяев), с цел да подкупва с подаяние българските архиереи (но по непотвърдена информация визитата му е анулирано поради събитията в Украйна – бел.ред.)

БПЦ би трябвало да пази духовните и национални полезности, изключително когато има посягане над тях от страна на Русия. Искам управлението на БПЦ да каже ясно – ще отбрани ли тя България похищението на Русия върху нашата нематериалност, религия, книжовност, история...Аз не желая кубетата на храмът „ Александър Невски “ да бъде позлатяван с кървавите пари на Русия.

Бившият боен министър засегна и тематиката за българския батальон.

Български батальон – това е един несполучлив артикул на неуверената политическа роля на част от българското управление, в опит да се угоди и на русофилските настроения у нас и на съдружниците ни в НАТО. Това е артикул на една лаборатория на неустановеност и не би трябвало да съществува. Ние би трябвало да бъдем компактно до НАТО. НАТО има проекти за отбрана на всеки сантиметър на своите членове, има подробни проекти по какъв начин ще пази своите съдружници. Нашата войска, с помощта на политиката на Борисов, бе докарана до цялостна съсипия – 5000 комплект – няма кой да кара танковете, няма кой да изстрелва ракетите. Затова България не би трябвало в никакъв случай да отхвърля помощта на НАТО, безапелационен бе Бойко Ноев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР