Да бъдеш родител изобщо не е лесна задача. Всеки, сдобил

...
Да бъдеш родител изобщо не е лесна задача. Всеки, сдобил
Коментари Харесай

Защо Кайли Дженър е плакала три седмици

Да бъдеш родител въобще не е лесна задача. Всеки, сдобил се с тази купа, добре познава дребните часове на денонощието, перманентното носене на ръце и непрестанните грижи за бебето. В ръцете на Кайли Дженър неотдавна проплака момченце, което напълно трансформира живота ѝ.
 Кайли Дженър, Травис Скот и видеото, с което оповестиха, че чакат второто си дете
Кайли Дженър сподели бременно коремче

Вече не се крие

И макар че със брачна половинка ѝ Травис Скот към този момент имат опит с четиригодишната Сторми, риалити звездата изживява събитията към сина си мощно прочувствено.

Кайли споделя, че седмици наред след раждането през февруари е била доста разчувствана.

" Точно в този миг трябваше да съм истински щастлива. Току-що бях родила, само че плаках непрестанно в продължение на три седмици ", споделя тя в филмовия откъс за новия сезон на The Kardashians. Сералът се завръща на екран следващия месец.

Това не е първият път, когато Кайли Дженър приказва намерено за компликациите си след раждането, пише BANG Showbiz.

Шест седмици след раждането, тя признава, че нещата са " доста сложни " и в този момент се възвръща доста по-различно в сравнение с след раждането на Сторми.

" Лично за мен това прекарване беше малко по-трудно, в сравнение с с щерка ми. Не е елементарно душевен, физически, душевно ", споделя тя в искрено видео, качено като стори в Instagram.
 Кайли Дженър и съвършената форма на звездата единствено два месеца след раждането на сина й
И раждането не попречи на Кайли да бъде секси

Ако и с имената ѝ се получаваше добре...

В последна сметка Кайли Дженър се научава да не бъде толкоз сурова към себе си и се концентрира върху това, че е основала " цялостен един човек " и е належащо време, с цел да се възвърне.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР