Да бъде създадено ново звено към МВР - изборна полиция,

...
Да бъде създадено ново звено към МВР - изборна полиция,
Коментари Харесай

Ново, от Валери Симеонов: Да си направим изборна полиция!

Да бъде основано ново звено към Министерство на вътрешните работи - изборна полиция, която да бори търговията с гласове. Такава революционна концепция издигна водачът на НФСБ Валери Симеонов и се зарече партията му да излезе с публично предложение. Той упреква ГЕРБ, Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи в пазаруване на гласове и счита, че полицията и прокуратурата не си правят работата. Според някогашния вицепремиер никой не обръща внимание на резултатите на Движение за права и свободи в Северозападна България, където партията има всеобща поддръжка, съобщи БНР.

" Това не е ли необичайно? Като че ли обществото стартира да свиква с всеобщото пазаруване на гласове от Движение за права и свободи. Там, където няма нито турски етнос, където няма нито един мохамеданин, всеобщо гласоподаване и поддръжка на Движение за права и свободи ", разяснява Симеонов.

" Почвам да се запитвам дали това не става с безмълвната поддръжка на нашия по-голям сътрудник. Така, както имам информация и сега вършим един обстоен разбор на секциите, персонално аз ги виждам секция по секция, доста необичайно, виждам обаче, че има такава поддръжка и на други партии, на огромните партии, на Българска социалистическа партия и на ГЕРБ също ", прибавя той.
 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР