Да бъде повишена пътната безопасност на пешеходните пътеки във Видин-

...
Да бъде повишена пътната безопасност на пешеходните пътеки във Видин-
Коментари Харесай

Осветени пешеходни пътеки искат жители на Видин

Да бъде нараснала пътната сигурност на пешеходните пътеки във Видин- за това упорстват поданици на града. Водачи и пешеходци разясняват, че местата за секване би трябвало да бъдат осветени, с цел да има по-добра видимост през тъмната част от денонощието.

Според тях тук-там очертанията на пътеките не си личат, някои даже се тормозят да пресичат.  

Трябва при всички положения да бъде осветена самата пешеходна пътека. По-отдалеч се виждаш, покачва се сигурността, то нали по тази причина е осветено- да не се случи белята. Виждам пешеходни пътеки, само че те се виждат, когато ги боядисат и след 2 месеца ги няма... В София са осветени, би трябвало и тук. Сравнявам със столицата, по-добре е да са осветени. Опасно е в случай че не са осветени, тъй като в случай че водачът е по-възрастен като мен и не довижда добре, може и да не види пешеходеца, хубаво е да са осветени...

Голяма част от пешеходните пътеки са осветени от уличното осветяване, само че в допълнение осветяване на пешеходни пътеки има единствено на няколко места по бул. " Панония ". Относно маркировката обаче, умерено може да се каже, че тук-там е мъчно да бъде видяна, оповестява радио Видин.

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР