Да бъде непрекъснато пред публика се оказа твърде трудно даже

...
Да бъде непрекъснато пред публика се оказа твърде трудно даже
Коментари Харесай

Лили рухна от преумора, отмени 5 концерта

Да бъде непрестанно пред аудитория се оказа прекомерно мъчно дори за звезда като Лили Иванова. Примата на родната сцена, която към този момент седми месец обикаля България с музиката си, не устоя на преумората. Наложи се да си вземе две седмици отмора от концертите, с цел да събере сили за идващите си изяви, в това число огромния концерт в софийската зала „ Арена Армеец ” на 4 декември.
Лили разгласи, че трансформира датите на концертите си, които трябваше да се проведат сред 11-и и 17-и октомври. Това са изявите й в Кърджали, Смолян, Панагюрище, Сандански и Благоевград. Тя ги измести за след 23-и, а последната й поява пред аудитория досега е била на 7 октомври. По този метод примата на родната музика си обезпечи две седмици „ отпуска ”, в които да се разтовари от напрежението. Много от почитателите й евентуално не подозират, само че на своите 83 години тя към момента страда от извънредно тежка театрална тресчица. Преди да излезе пред аудитория, трепери от терзание да не се провали, което няма по какъв начин да не се отрази на нейната прочувствена непоклатимост, а оттова – и на здравето й. След 7 месеца по пътищата на България звездата най-сетне е осъзнала, че й е нужна най-малко къса отмора. Това бил и съветът на лекари, настояват хора от музикалните среди.

Преди дни Лили заяви, че смяната в програмата на концертите й се дължи на „ здравословни аргументи на част от екипа ”. Запознати разясняват, че най-вероятно става въпрос за самата нея, която към този момент е на ръба на силите си поради непрекъснатите пътувания и страсти пред аудитория. „ Ако беше в кондиция, щеше да откри заместници на болните ”, уверени са музиканти. Те напомнят, че предишния декември примата изнесе трите си концерта в зала 1 на НДК без басиста, с който нормално работи – Веселин Веселинов-Еко. Вместо него тя излезе на сцената с сътрудника му Борис Таслев. Тогава се заприказва, че може да го е уволнила, само че към днешна дата двамата още веднъж работят дружно, което потвърждава, че най-вероятно Еко е имал здравословни проблеми.

Други хора от екипа й също са се разболявали, само че това в никакъв случай не е било причина за анулация на концерти. Единственото, което може да я спре, а в случай че самата тя не е в положение да излезе пред аудитория в най-хубавата си форма. Така стана през юни, когато поради признаци на грип певица отсрочи концертите си във Велико Търново, Габрово, Ловеч и Плевен. Най-вероятно в този момент казусът е сходен. Твърди се, че лекари са посъветвали звездата да си пести силите, в случай че желае да е във форма през декември в „ Арена Армеец ”.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР