Да, аз имам татуировка, но не съм агресор! Да, аз

...
Да, аз имам татуировка, но не съм агресор! Да, аз
Коментари Харесай

Случаят 400 шева: Да, аз имам татуировка, но не съм агресор

" Да, аз имам татуировка, само че не съм агресор! Да, аз имам брада, само че не съм принудител! Да, аз имам изразена физика, само че не съм палач! ", това написа в профила си в обществената мрежа Фейсбук ММА боецът Мариян Димитров.

Поводът за думите му е случаят с 18-годишната Дебора, която бе нарязана с макетно ножче от Георги Георгиев от Стара Загора. Той е работил като охранител в заведение в града. Татуировката на лявата ръка на Георги - " Свобода или гибел ", също стана обект на мнения - един от най-популярните е този на Георги Господинов: " Патриотизмът им татуиран, ножовете им макетни, свободата им – гибел ".

Според Мариян Димитров обществото е лепнало етикет на спортистите и те са жигосани като агресори, насилници и убийци.

" Аз съм Мариян Димитров, професионален състезател и татко на двама сина. В последните часове, даже и дни, следя едно нагнетяване по нашумялата тематика с Дебора, нарязаното момиче от Стара Загора и лепването на етикет и слагането под общ знаменател на нас спортистите като агресори, насилници и убийци ", написа Димитров.

ММА боецът е на мнение, че политическият елит много комфортно употребява медиите и персоналната драма на едно потърпевшо момиче, с цел да трупа дивиденти.

" Искам да се обърна към политическия хайлайф, който доста комфортно употребява медиите и персоналната драма на едно момиче, с цел да натрупа дял за себе си и да хвърлят мръсотия върху съперниците си. Жалко е! Не го правете! ", добави той.

Мариян Димитров написа, че е твърдо срещу експанзията. Той е безапелационен, че убийци и насилници не се раждаме, а в такива се трансформираме.

" Аз съм състезател, само че не съм от " тези ", на които Вие слагате етикет! Аз съм твърдо срещу експанзията и насилието и не един път съм излизал с тази позиция. Затова, доста Ви апелирам, сред нас има родители и образци за подражателство, а не убийци, както някои мощно се пробват да ни изкарат! ", приключва обявата си ММА боецът.

Към поста си той прикрепи и фото, на което театралничи с двете си дечица.

" Бащата посява, а майката дава живот. Родителите възпитават, учителите дават познания. Убийци и насилници не се раждаме, а в такива се трансформираме. Брадата, татуировките и мускулите не ни вършат такива. Ще ви дам образец с едно име: Тед Бънди. Той не е татуиран, само че е принудител. Той не е с огромна брада, само че е палач. Тъй че, дано бъдем смирени и разграничаваме нещата, стига с тези клиширани нападки ", добави още в мненията под поста си Мариян.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР