Д-р Йонко Мермерскси бе гост в На кафе по Нова

...
Д-р Йонко Мермерскси бе гост в На кафе по Нова
Коментари Харесай

В ефира! Гала шокира д-р Мермерски с интимен въпрос за жените. Той...

Д-р Йонко Мермерскси бе посетител в „ На кафе ” по Нова Тв. Той разяснява какъв вид са дамите съгласно тялото им и гена – круша, ябълка или правогълник.

За да схванат какви са дамите, те би трябвало за измерят с шивашки метър своята талия и ханш и да ги разделят резултатите. Ако си круша, резултатът е под 0,80, при ябълките – над 0,95, а при правогълниците – от 0,80 до 0,95.

Д-р Мермерски мери талията и ханша на три девойки в студиото и откри, че са вид круши.



По молба на Гала доктор Мермерски разкри и какъв оргазъм изпитват трите вида дами.

„ Крушите най-лесно се възбуждат и стигат до оргазъм, а най-хубавата диета за трите вида е да заменят едното от храненията денем със секс.

При ябълките оргазмът е най-интензивен, само че най-краткотраен.

При правоъгълниците по-бавно стартират да се случват нещата и малко по-трудно се реализират, само че като се реализиран, траят по-дълго време и не би трябвало да ги закачате няколко дни ”, съобщи доктор Мермерски.

Ето какви хранения и извършения предложи той за трите вида:

„ Крушите влизат първи в пубертата и най-рано в мено пауза. Те стартират да притеглят мъжките апетити, когато с в пети, шести клас. Мъжкият вкус се оформя най-рано към тях, тъй като мъжките хормони стартират да дейстав и по този начин се оформя увлечение към крушите.



Как да се хранят? Те имат най-малка съединителна тъкан, по-бързо образуват целулит и са минимум атлетичните. Нека да заобикалят мазнини, да имат по-голямо съответствие на белтъчни и протеини (крехки месци). Месото и въглехидратите би трябвало да са наедно – по 45 %. Най-голямото на калории хранене да е заран, наобед да е два пъти по-малко, а вечер – единствено фибри, зеленчуци и салати. След 20 часа не би трябвало да употребяват мазнини.

Три пъти седмично да вършат силови извършения и такива, при които двата крайници да са отделени от земята – скачане, бягане. ”



Ябъликте имат хубава мускулна маса. Да вършат аеробни упражения, а при храненето белтъчините да са по-малко, а комплицираните въглехидрати да са повече. Да се хранят като крушите заран и наобед, а вечер могат и въглехидрати да прибяват към зеленчуците, само че да не се хранят след 20 часа.

Те са предразположени за хубава и здрава мускулатура на краката. Имат здрави и източени крайници. Те имат по-малко тестостерон и не се нуждаят от силови тренировки.

 

При правоъгълниците огромна част от тях са кльощави. Натрупването на мускулна маса е проблем, те би трябвало да наблегнат основно на белтъчини. Храненото е много по-свободно откъм количество на калории, тъй като не съдържат мускулна маса и не качват маса спрямо другите. ”
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР