Д-р Валентин Христов: Ще променим облика на Плевен и селатаВярвам,

...
Д-р Валентин Христов: Ще променим облика на Плевен и селатаВярвам,
Коментари Харесай

Д-р Валентин Христов: Ще променим облика на Плевен и селата

Д-р Валентин Христов: Ще променим образа на Плевен и селата

„ Вярвам, че Плевен може и има капацитета да бъде доста повече от това, което е сега. Ще променим образа на града и селата “, съобщи претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен доктор Валентин Христов.

Той е безапелационен, че Плевен може да бъде град с високи приходи, качествено опазване на здравето и обучение, добра инфраструктура, културна и спортна среда, само че за задачата Плевен би трябвало да тръгне по нов път – с дейно и транспарантно ръководство, работещо в полза на жителите и създаващо положителни условия за витално и професионално развиване. „ Имаме стратегия и екип, с които да го реализираме “, добави Христов.

„ В мое лице Община Плевен ще има кмет, който ще работи безусловно транспарантно и в интерес на жителите. С професионална, транспарантна, бърза и ефикасна администрация, която ще сътвори по-добри условия за бизнеса и развиването на локалната стопанска система. А с подобряването на инфраструктурата, ще подобрим и цялостната икономическа среда, ще се основат нови по-високоплатени работни места “, сподели още Христов.

„ Основната ни задача е да създадем такава градска среда, такива условия за живот и работа, че младежите да се усещат щастливи в родния си град, а не да бягат в чужбина “, добави претендентът на ГЕРБ за кмет на Плевен доктор Валентин Христов.

В кметския си мандат доктор Валентин Христов ще обърне съществено внимание и на селата, които при ръководството на Спартански са оставени на произвола. „ В акцията обиколихме всички села. Хората с горест ни споделят, че там от десетилетия нищо не се случва – проблемите стоят и не се вземат решение. Дребни неща като чешма и тоалетна не се оправят мандат след мандат. Хората се усещат забравени от общината. Като стана кмет на Община Плевен, това ще се промени. Ще се погрижим за селата “, безапелационен е доктор Валентин Христов.

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР