Д-р Людмила Емилова е една от най-известните родни диетолози, която

...
Д-р Людмила Емилова е една от най-известните родни диетолози, която
Коментари Харесай

Д-р Емилова: Ракът не вирее в тялото, ако ядем чесън

Д-р Людмила Емилова е една от най-известните родни диетолози, която към този момент повече от двадесет години оказва помощ на хора освен да отслабнат, само че и да изцелят тялото си благодарение на гладолечението. Тя е на мнение, че благодарение на гладуването, а също и с вярното хранене, можем да се радваме на здрав и пълностоен живот. Специалистката е създала лист със златни правила, които би трябвало да съблюдаваме, в случай че желаеме да държим надалеч от себе си страшните заболявания.
Когато станете заран, изпийте чаша вода или билков чай, поучава доктор Емилова. Към 10 часа приемете плод или си пригответе фреш. Колкото по-прясно изцеден е сокът, толкоз по-добре. Към фрешовете си включвайте и зеленолистни зеленчуци. В обяда си наложително включете обилна салата, съдържаща пресни зеленчуци и зеленолистни. Като следобедна закуска похапнете ядки или отново плодове. Вечер още веднъж на трапезата ви би трябвало да участва огромна зелена салата, която по опция не солете, споделя лекарката. Добавяйте в салатите си повече семена. Вечеряйте най-късно до 19-20 часа.

Откажете се от всички храни, които съдържат хормони, антибиотици и пестициди. Набавяйте си прясно месо единствено от сигурни източници. Пазарувайте от пазара, а не от огромните търговски вериги. При опция си набавяйте храна от село, тъй като там и растенията, и животните живеят в чиста среда, навън. Не консумирайте всички типове скотски храни едновременно – в едната седмица яжте яйца, през другата седмица – мляко, през третата – кашкавал и така нататък Откажете се от бялото брашно и бялата захар. Не приемайте безалкохолни газирани питиета. Те съдържат химикали. Не прекалявайте с бирата. От нея освен се пълнее, само че се и подхранват хроничните заболявания. Д-р Емилова е на мнение, че ракът е изцяло лечима болест.

Тя е безапелационна, че всеки човек може да се защищити от него. „ Правени са проучвания. Сред група от ракови кафези се слагат разнообразни типове храни. Вижда се, че там, където се сложи чесън, развиването на рака стопира. И това се оказва най-хубавото средство против него. А знаете, че той е използван от българите епохи наред. Сега още веднъж се потвърди какъв брой е потребен. Същото се отнася и за боба. Знаете, че българите са оживели, тъй като са си хапвали от него в по-голямата част от годината. Разбира се, включително да сложим и нашенското кисело мляко.
Но с него са се хранили в избрани дни от годината – в дните, когато овцете и козите са давали мляко. Кравите са били рядко срещани преди време и са били привилегия на богатите хора.

В последните години се оказа, че бобът е по-полезен, в сравнение с сме си мислили. Той може да ни защищити от диабет, както и даже да ни излекува ”, споделя доктор Емилова и поучава да се връщаме обратно към това, което знаем от прабабите и прадядовците и метода, по който те са живеели и са се хранили. А като прибавим и постите, към 200 дни в годината, благодарение на които са се разтоварвали от всички скотски храни, ето една прелестна рецепта за дълъг и здравословен живот.
Инфо: Ретро

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР