Д-р Любомир Узунов, специалист по дентална медицина, е другият загинал

...
Д-р Любомир Узунов, специалист по дентална медицина, е другият загинал
Коментари Харесай

Трагедия: Обичан лекар е една от жертвите на касапницата край Крън СНИМКА

Д-р Любомир Узунов, експерт по дентална медицина, е другият умрял при тежката злополука до Крън.

Приятели на лекаря от Габрово споделят, че е бил един от изключителните и многообещаващи експерти в своята област, решил да остане в Габрово, поради което е получил голямо самопризнание от обществеността в града, написа presstv.bg.



Имал е оферти за работа в чужбина, само че доктор Узунов е избрал да работи в България, където откри гибелта си.

От прокуратурата с изключителни вести за касапницата с 6 натрупа край Казанлък

"Един прелестен човек си отиде от нас! ", "Един извънреден експерт, който беше комплимент за града с желанието си да работи тук ", "Поклон една огромна загуба за гр.Габрово " единствено част от мненията, които се появиха в обществената мрежа.

Припомняме, че рано сутринта в понеделник шестима починаха при зверска злополука до Крън . Челно се блъснаха два автомобила „ Мерцедес “, в който са били петима пасажери, и „ Ауди “ с габровска регистрация, с един човек в него.

Загинали са двамата водачи и всички пасажери в единия от колите. По първична информация, лидерът на колата, в която са се возили още четирима души, е използвал алкохол и е карал с доста висока скорост.

Той е на 17 години и е имал брошура от седем месеца.

Жертвите са на възраст от 18 до 30 години. Сред починалите от Крън са двама братя, техен братовчед, другар и мъж на 30 години, който остави невръстно дете. Всички те са били комшии.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР