Д-р Иван Шиков, изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност

...
Д-р Иван Шиков, изпълнителен директор на Българската агенция по безопасност
Коментари Харесай

Д-р Иван Шиков поздрави Тракийския университет по случай 100-годишнината от създаването на Ветеринарномедицинския факултет

Д-р Иван Шиков, изпълнителен шеф на Българската организация по сигурност на храните (БАБХ) поздрави персонално управлението, преподавателите и студентите по случай 100-годишнината от основаването на Ветеринарномедицинския факултет на Тракийския университет, град Стара Загора.

Д-р Шиков, ученик на същия факултет, акцентира в словото си, че е горделив, че е учил и приключил точно него. „ Всяка една компликация и всяко тестване, свързани със следването ми във факултета, са ме научили, че те се преодоляват с твърдоглав труд “, сподели той.

Изпълнителният шеф насочи апел към студентите да бъдат ученолюбиви и работливи, а към преподавателите – да бъдат взискателни, с цел да бъдат дипломираните лекари положителни експерти. „ БАБХ ви чака с неспокойствие и почитание, скъпи студенти “, означи доктор Шиков.

Гости на тържественото честване бяха също зам. изпълнителният шеф доктор Галя Викьова, шефове на Областни дирекции, чиновници и ученици на ВМФ в град Стара Загора.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР