Д-р Гергана Иванова празнува имен ден в интензивното отделение на

...
Д-р Гергана Иванова празнува имен ден в интензивното отделение на
Коментари Харесай

Д-р Гергана Иванова: Сама избрах да лекувам пациенти с COVID-19, смятам го за мой дълг

Д-р Гергана Иванова чества имен ден в интензивното поделение на Александровска болница. Тя е там от 12 дни, предстоят й още два.

Медикът показа, че сама е избрала да лекува заболели от ковид.

„ Те са като всички останали пациенти, мой дълг е да церя всички “, сподели доктор Иванова.

Тя изясни, че в на тежко болните лекарите вдъхват кураж и ги следят ежеминутно, тъй като заболяването е много друга от другите, а признаците при тежките случаи се демонстрират доста бързо.

Д-р Гергана Иванова не се тормози за себе си, тъй като в болничното заведение се съблюдават всички наставления за стерилизация.

Коронавирусът и България Без удължение на образователната година: Ясни са датите за матурите (ОБЗОР) Интензивното поделение на болничното заведение в Пазарджик е под карантина Антикризисният пакет: Управляващите не се схванаха за намаляването на Данък добавена стойност Ученичка с писмо до министър Вълчев: Здравето на възрастните е по-важно от матурите КПП-тата отпадат още тази нощ Мъж получи 10 месеца затвор и 10 хиляди лв. санкция за нарушение на карантината Управляващите избавят летния сезон с ваучери и безвъзмездни плажни такъми (ОБЗОР) След блокадата на ромския квартал в Ямбол: Някои се пробваха да заобиколят КПП-тата Как ще работят тенис кортовете в Бургас? След взрива на инфектирани: Прокуратурата ревизира спазването на ограниченията в обществените домове С полета от Нидерландия: Жените от Хасково са излъгали, че са се прибрали с такси от летището „ Алфа Рисърч “: 79% от компаниите търпят директни или косвени загуби от COVID-19 Пасивна имунизация: Как лекуването с кръвна плазма може да помогне в борбата против COVID-19 Томислав Дончев: Извънредното състояние дава мотив за спекулации Изпитите след XII клас ще са на 1 и 3 юни, а след VII клас – на 15 и 17 юни Починалият във врачанската болница от вкъщи в Гара Орешец е имал доста болести Общините желаят помощ от страната за загубите от изключителното състояние Коалиционният съвет ще разиска проектозакона за противоепидемичните ограничения Министерски съвет утвърди законопроекта за ограниченията след изключителното състояние Кирил Ананиев: И след анулация на изключителното състояние част от ограниченията ще работят
Заразени* Нови случаи Починали Излекувани България 1 704 0 80 342 Света 3 727 900 3 382 258 343 1 242 432 Заразени* Нови Починали България 1 704 0 80 Света 3 727 900 3 382 258 343
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР