Д-р Дулитъл в реалния живот напуска високопоставената си градска работа

...
Д-р Дулитъл в реалния живот напуска високопоставената си градска работа
Коментари Харесай

Д-р Дулитъл в реалния живот се отказва от шестцифрена заплата, за да отиде да говори с животни във ферма

Д-р Дулитъл в действителния живот напуща високопоставената си градска работа и шестцифрена заплата, с цел да стане нравствен врач за животни.

В продължение на 25 години Джема Кантилон се изкачваше по корпоративната стълбица, оглавявайки отдели по човешки запаси в няколко огромни интернационалните компании по целия свят. Но откакто прекара години, помагайки на хората да се развиват в специалностите си, 48-годишната жена насочи вниманието си към подпомагането на животните. През 2020 година тя напусна доходоносната си кариера, с цел да се образова като рейки врач, профилирана в възстановяване на психологичното здраве на домашни любимци и селскостопански животни. Досега тя е употребила услугите й, с цел да оказва помощ на кучета, които се усещат обезверени, нервни котки, проблематична гарга и ранен фазан.

Джема, която е майка на едно дете, таксува £65 за всяка сесия. Тя употребява медитация, с цел да поддържа връзка с животните и споделя на притежателите им за всички проблеми, които имат. Тя също по този начин ръководи дистанционн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР