Д-р Даниела Дариткова, новият лидер на ГЕРБ в парламента, призова

...
Д-р Даниела Дариткова, новият лидер на ГЕРБ в парламента, призова
Коментари Харесай

Д-р Дариткова: Нинова трябва да знае, че бърка. Дано БСП по-скоро се върне в парламента

Д-р Даниела Дариткова, новият водач на ГЕРБ в Народното събрание, прикани Българска социалистическа партия да се завърне в Народното събрание. 

" Разчитам, че Българска социалистическа партия ще премисли своята позиция. Амбицията на водача не трябва да бъде за сметка на гласоподавателите. Нямам персонални контакти с госпожа Нинова, само че ще й кажа, че бърка, тъй като са значими хората на първо място, а хората държат на това държание на водача, което е грижа за тях. Първо, тя не пази ползите на гласоподавателите, тъй като те са я избрали да го прави в Народното събрание, а не отвън него. От друга страна тя трябва да намерения и за парламентарната си група. Ние сме имали подобно държание в предишно ръководство и доста бързо преценихме негативите от него. Повярвайте ми, те са разнопосочни и това никога няма да докара до сближение на политическата мощ Българска социалистическа партия. Може би не проучва проблемите и упоритостите й са в друга посока, само че въпреки всичко би трябвало да бъдат реалисти, че от това не печели никой. Имаме потребност от мощна съпротива. Не познавам госпожа Нинова дотам, че да й подвигна телефона и да си приказваме, само че разгадавам на рационален разговор след това, тъй като рано или късно те ще се върнат в Народно събрание ", сподели тя.

Д-р Дариткова разяснява и думите на Валери Симеонов, който сподели, че без Цветанов ще е мъчно. " Ние сме очевидци на прочувствени изявления от страна на нашите съдружни сътрудници, само че на Коалиционен съвет нормално връзките са рационални. Важното е да бъдем обединени в това, за което сме се събрали н това Народно заседание ", приключи депутатката.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР