Д-р. Антъни Фочи призна пред законодателите във вторник, че насоките

...
Д-р. Антъни Фочи призна пред законодателите във вторник, че насоките
Коментари Харесай

Фаучи признава, че насоките за социално дистанциране от шест фута срещу COVID „някак току-що се появиха“, вероятно нямат научна основа

Д-р. Антъни Фочи призна пред законодателите във вторник, че насоките за поддържане на шест фута разстояние – сякаш за ограничение на разпространяването на COVID-19 – „ преди малко се появиха “ без теоретичен принос.

83-годишният Фочи разкри пред определената подкомисия на Камарата на представителите по пандемията от ковид, че рекомендацията за „ шест фута един от различен “, подкрепяна от него и други чиновници на публичното опазване на здравето на Съединени американски щати, „ евентуално не се основава на научни данни “, съгласно ръководителя Брад Уенструп ( R-Ohio), който също е доктор.

Училищата в цялата страна останаха затворени през втората година от пандемията вследствие на насоките за обществено разграничаване, които бяха оспорени както от проучвателен изследвания, по този начин и от други здравни чиновници.

„ Никога не съм се замислял, че 6 фута е изключително свястно в подтекста на намаляване “, сподели доктор Ашиш Джа, декан на Факултета по публично здраве към Университета Браун, който е служил като координатор на реакцията...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР