Crayon е водеща консултантска компания в областта на услугите за

...
Crayon е водеща консултантска компания в областта на услугите за
Коментари Харесай

Crayon разширява бизнеса си в Централна и Източна Европа, отваря офис в България

Crayon е водеща консултантска компания в региона на услугите за цифрова промяна. Благодарение на неповторими IP решения и специалисти на високо равнище Crayon оказва помощ за усъвършенстване на възвращаемостта на вложенията на своите клиенти във високотехнологични ИТ планове. Crayon има над 17 години опит в даването на софтуерни услуги и облачна оптимизация във всички аспекти.

Преди четири години Crayon стартира своето пътешестване от скандинавска компания към интернационална. През 2015 година Само 25% от брутната облага идва от интернационалните пазари, до момента в който през последните 12 месеца тя е 41%.
Резултатът от 3Q на Crayon е над упованията, което е показателно за интернационалното развитите на компанията през последните години. Приходите са нарастнали до 313,9 милиона $, като нарастването е с 66% по отношение на същия интервал на предходната година, а брутната облага от 42 милиона $ се е нараснала с 27%.*

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Към момента дружно с офиса си в България Crayon отваря и други в целия район на Централна и Източна Европа. Компанията има водещи партньорства с всички огромни международни производители на програмен продукт като Microsoft, Adobe, Oracle, Vmware, Citrix, IBM, Symantec, VEEAM. А това не е инцидентно поради сериозния опит в усъвършенстването на обемно лицензиране на програмен продукт, разнообразни облачни технологии, цифрово инженерство, машинно образование и планиран разбор.

Новите индустриални трендове като цифровата промяна, Интернет на нещата и изкуствен интелект дават огромни благоприятни условия за внедряване и потребление на най-съвременни технологии. Crayon създава личен модел за подкрепяне на клиентите в цифровата промяна, като покрива всичките нужни стъпки от идентифициране на потребностите на бизнеса до безпроблемното внедряване на цялостния развой.

В България Crayon ще развива и предлага следните услуги:
• SOFTWARE & CLOUD ANALYTICS
Консултациите за усъвършенстване и вярното лицензиране на софтуера, които Crayon дава на своите клиенти, постоянно са добре обосновани и съобразени с цялостната ИТ инфраструктура и потребности на фирмите, а освен с рекомендациите на производителите.
Фирмата има висока експертиза за ръководство на лицензи за друг вид клиенти и сътрудници - корпоративни клиенти, междинни предприятия, обществен бранш, и на снабдители на облачни решения и услуги.
• CLOUD & CONSULTING SERVICES
Портфолиото на Crayon включва необятна гама от абонаментни и облачни услуги, които ще подкрепят бизнеса на всеки клиент.
• AI & MACHINE LEARNING
Организациите могат да употребяват конкурентните преимущества, които Crayon предлага, посредством оптимизация на огромни бази данни, потребление на най-хубавите световни практики, AI насочени приложения и решения за машинно образование.

В момента Crayon разполага с AI центрове за подготвеност в Съединени американски щати и Северна Европа, а скоро следва отваряне и в Близкия изток, Югоизточна Азия и Централна и Източна Европа.
Crayon ще развива и партньорска мрежа от компании, които доставят облачни услуги с добавена стойност на клиенти във всички браншове на бизнеса. Компанията подкрепя бизнеса на своите сътрудници и посредством набор от лични платформи за ръководство на облачните решения като Cloud IQ и Cloud Desk.

Българският офис ще бъде управителен от Оана Пиперова, която е общоприет управител за Адриатика. Компанията на локално равнище разполага с умел екип от експерти с дълготраен търговски и консултантски опит.

Оана Пиперова има над 18 години опит в ИТ сектора. Завършила е Академията по стопански науки в Букурещ, Румъния, със степен магистър маркетинг. От 2001 година живее в България и работи в разнообразни интернационалните компании като Майкрософт България и ЕМС България, където дава отговор за развиването на партньорския пазар. През 2012 става шеф на Компарекс България, а през април 2017 заема позицията районен управител за Балканския район, който включва България, Румъния, Словения, Сърбия и Хърватска. От началото на септември 2019 е общоприет управител за Адриатика на Crayon.*Ресурси: https://www.crayon.com/en/news-and-resources/q3-earnings-2019>
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР