Covid-19 очевидно няма да ходи никъде и ще трябва да

...
Covid-19 очевидно няма да ходи никъде и ще трябва да
Коментари Харесай

Кои са актуалните симптоми на Covid-19

Covid-19 явно няма да върви на никое място и ще би трябвало да свикнем да живеем с него по един или различен метод. Коварното при вируса обаче е, че признаците му непрекъснато се трансформират. Което значи, че би трябвало също толкоз непрекъснато да сме осведомени за новите.
 COVID-19 и по какъв начин се трансформираха най-често срещаните признаци при другите хора
Как се трансформираха най-често срещаните признаци на Covid-19

Каква е разликата в симптоматиката сред имунизирани и хора без ваксина

Компанията ZOE изследва признаците на ковид съвсем от началото на пандемията, като следи пациенти с Covid-19 и регулярно разгласява новите си отчети. Последният е от 5 декември, а ето и кои са 10-те най-често срещани прояви на вируса за последните 30 дни.

мъчително гърло

течащ нос

запушен нос

кихавица

суха кашлица

главоболие

кашлица със секрет

прегракнал глас

мускулни болки

промени в обонянието
 Снимка 469011

От прецизират, че редът на признаците е съгласно брой на сигнали за съответния признак, които са получили през мобилното си приложение и не се взима поради тъкмо от кой вид на Covid-19 боледува пациента.

Компанията оповестява още, че до неотдавна постоянно проявяване на вируса са загубата на подушване, тресчица и дефицитът на въздух - признаци, които сега са доста по-назад в листата. ZOE ни поучава още да си останем у дома при първи признаци като кихане и мъчително гърло, и да си създадем тест.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР