Cosmo Pool Vibes пристига, за да вдигне градусите и тази

...
Cosmo Pool Vibes пристига, за да вдигне градусите и тази
Коментари Харесай

Елате да се забавлявате с Cosmo Pool Vibes’23!

Cosmo Pool Vibes идва, с цел да вдигне градусите и тази година! Стартираме на 1-ви юли – по този начин обичаният на всички ни Джулай Морнинг.

Кой сподели, че лятото ще е ветровито, а настроението ще бъде нажежено на макс?!

Елате да се забавляваме дружно. Вече сме подготвили десетки изненади. Cosmopolitan ще гостува на най-яките басейни в и към столицата. От Cosmo ви чакат занимателни игри и страхотни дарове.

Бъдете подготвени за се потопите в летните ритми на Cosmo Pool Vibes с. Ще ви чакаме в нашия Happy Hour на бара, където ще можете да размените сладки приказки с другари и да изпиете дружно по един необикновен коктейл, подсладен с очарователна атмосфера. Подготвили сме още изненади, които ще разберете на място.

От ви чака супер фънки фото стена, на която да се снимате с приятелите си. Участвайте дружно в нашият GIVEAWAY и спечелете единствената по рода си плажна забрадка на Nestea.

Това не е всичко! В цветния свят на Cosmopolitan се крият още секрети.

На място ще има гримьор, който ще се постарае всички дами да наподобяват ослепително с продуктите на през целия ден.

Ще има и скрита игра, която ще би трябвало вие да отгатнете и наредите, а за всеки присъединил се в игрите - ще има чудноват подарък!

Гледайки прогнозата за нашето събитие, ще ви би трябвало малко слънцезащита. Нашите чудесни сътрудници от Piz Buin ще са с нас и ще се погрижат за това кожата ви да остане хидратирана и предпазена от горещините през целия ден.

Нашите домакини от ще ни обезпечат съвършеното място за релакс. Там ще можете да се отпуснете, разхладите и ободрите в 7 разнообразни басейна! Разположен единствено на 25 км от столицата, при започване на с. Горна Малина, хидропарк " Вятърните мелници " е същинско царство на водните занимания към София. Освен за занимания и отмора, хидропаркът е уместно място за образуване и на тържества.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР