Condor Ferries отмени своите товарни и пътнически маршрути между Нормандските

...
Condor Ferries отмени своите товарни и пътнически маршрути между Нормандските
Коментари Харесай

Буря Ciaran: Червено предупреждение в Нормандските острови, пориви от 85 мили в час и фериботи са отменени, тъй като влажното време се простира към Обединеното кралство

Condor Ferries анулира своите товарни и пътнически направления сред Нормандските острови и Обединеното кралство за сряда и четвъртък, до момента в който DFDS е приключи услугите си сред Нюхейвън в Източен Съсекс и Диеп във Франция.

Brittany Ferries също предизвести за допустимо спиране на своите направления през Ламанша.

Това идва, откакто Met Office издаде кехлибар метеорологични предизвестия за югозападното и южното крайбрежие на Англия за четвъртък с приближаването на бурята Ciaran.

Агенцията сподели, че предизвестията за вятър и дъжд ще бъдат в действие от сряда вечерта до петък, като бурята би трябвало да пресече юг Англия в четвъртък.

Преди идването му елементи от Северна Ирландия към този момент бяха наводнени от пороен дъжд и хората бяха предизвестени да не пътуват.

Проверете последната петдневна прогноза къде се намирате

Изображение: Метеорологичното предизвестие за кехлибарено предизвестие е издадено за югозападна и южна Англия в четвъртък Изображение: Жълтите метеорологични предизвестия за дъжд от Метеорологичната работа са в действие до 9 сутринта в сряда

Жълтите метеорологични предизвестия на Метеорологичната работа за дъжд в района ще има до 9 сутринта в сряда.

Той предизвестява за превалявания сред 25 мм и 60 мм тук-там, с до 100 мм на високи места.

Жълто предизвестие за времето за дъжд и вятър също има сред сряда и петък в елементи от Англия, Шотландия и Уелс.

Кехлибарените предизвестия за времето са в действие за Корнуол и Девън сред 3 сутринта и 11 часа сутринта в четвъртък и сред 6 сутринта и 5 следобяд същия ден по крайбрежието от Хемпшир до Кент.

Синоптиците споделиха, че мощните пориви - от 70 до 80 благи в час, може би надвишаващи 85 благи в час - могат да попречат на пътуването и да причинят вреди на здания, до момента в който летящите парчета могат да съставляват „ заплаха за живот ".

Влакове и самолети може да бъдат забавени, до момента в който пътища и мостове са изправени пред евентуално затваряне.

Наводнение в Северна Ирландия

Имаше наводняване в Нюри в окръг Падна в понеделник, откакто каналът на града излезе от крайбрежията си, до момента в който в Дромантийн към 100 овце бяха избавени, откакто бяха блокирани в наводнено поле.

Изображение: Улица е покрита с пясък, с цел да се предотврати по-нататъшното приключване на вода по улиците в Нюри Таун, Колорадо Изображение надолу: Наводнена вода в магазин за облекла McCartan Bros в Newry Town, Co Down

Прочетете повече:
Защо бурята Ciaran ще бъде толкоз неприятна

Жителката на Newry Dessie Heatley разказа сцените като " повтаряне на това, което се случи тук преди към 35 години ".

" Бяхме нагоре и надолу тук с лодки ", сподели той. „ Доста е зле, сигурен съм, че всички търговци са гневни, нямаме предизвестие или нищо. “

Полицията посъветва хората да заобикалят град Нюри.

Жителите гребят с лодка през наводнения NI streets

Очакват се проливни дъждове в елементи от Англия и Уелс

Бурята Киаран се чака да донесе мощни ветрове и проливни дъждове в южните елементи на Англия и Уелс – с планувани „ нестабилни “ условия за огромна част от Обединеното кралство.

Очакват се превалявания от 20 mm до 25 mm в южните и западните региони, с евентуално повече превалявания над по-високите места, сподели метеорологичната работа.

Прочетете още вести от Обединеното кралство:
Полиция затворете плаж след открито тяло на брега
Затварянето на железопътните каси е анулирано след противоположен завой

Синоптиците предизвестиха, че изискванията може да се влошат в регионите, които към този момент са наранени от наводнението от бурята Бабет.

Метеорологът от Метеорологичната работа Клеър Насир сподели, че бурята Киаран „ евентуално ще бъде с една степен по-ниска “ по активност от бурята Бабет, само че въпреки всичко може да има наводнения, тъй като земята е „ толкоз натоварена с вода “, а равнищата на реките „ са най-високи “.

Тя сподели пред Sky News, че основните характерности ще бъдат „ вреди от вятъра “ и „ доста дъжд “ и добави, че влажното време постепенно ще се придвижи на север.

Закопчайте се за в действителност диво време през идващите няколко дни.

Бурята Киаран би трябвало да удари Обединеното кралство в сряда вечерта и в четвъртък, като донесе доста високи ветрове и доста повече дъжд.

Метеорологичната работа издаде предизвестие за кехлибарено време за Пембрукшир, Корнуол и Девън сред 3 сутринта и 13 часа в четвъртък и крайбрежието на Ламанша от Дорсет до Кент сред 6 сутринта и 8 вечерта.

Скоростта напразно може да бъде 70-80 благи в час на брега, евентуално надвишаваща 85 благи в час на открити места.

Това е задоволително, с цел да аргументи обилни вреди на имущество, като отломките се хвърлят във въздуха. Дърветата също ще понесат удари, тъй като към момента са изцяло разлистени. И превозът ще бъде нарушен.

Бурята също ще донесе доста повече дъжд – и то в доста по-широка област.

Това е по този начин, тъй като Ciaran ще се движи съвсем до прекъсване над Обединеното кралство, като пътят му е блокиран от извивката на реактивната бликам.

Тогава, тъкмо когато Ciaran най-сетне се придвижва над Северно море, получаваме нова стихия, която натрупва още един дъжд през уикенда.

Като цяло, малко в действителност неприятно време до края на седмицата.

Г-жа Насир сподели, че бурята ще стартира да визира южните региони на Обединеното кралство в сряда вечерта, както и в четвъртък сутринта по време на час пик, преди да тръгне на север.

„ Можем да забележим някои крайбрежни наводнения, тъй като ветровете ще бъдат толкоз мощни, изключително в началото в по-южните региони, “ сподели тя.

„ Това не е бързо разрастваща се система, тъй че ще бъде с нас най-малко два и половина, в случай че не и три дни и множеството места ще бъдат наранени в някои форма или форма от тази стихия. "

Нейният сътрудник Марко Петаня добави: „ В някои открити южни региони са вероятни пориви от 80 до 90 благи в час. Вероятно тази стихия е много неприятна. "

Бурята Ciaran визира ли регион покрай вас?

Ако желаете да изпратите фотоси или видеоклипове, можете да ги изпратите на:
Имейл: [email protected]

Ако желаете да ни изпратите фотоси и видео от мобилния си телефон, използвайте „ Вашият доклад “ в приложението Sky News.

Или ни изпратете известие в WhatsApp.

Като ни изпратите вашите видеозаписи/снимки/аудио вие се съгласявате, че можем да излъчваме, публикуваме и редактираме материала и да го предаваме на други за сходна приложимост във всяка медия по света, без да изискуем каквото и да е заплащане. Моля, не изпращайте своя принос, в случай че не приемете това.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР