class=first-letter-big>П олусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще

...
class=first-letter-big>П олусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще
Коментари Харесай

Сестрата на Меган Маркъл разкрива "скрити истини"

class= " first-letter-big " > П олусестрата на Меган Маркъл ще издава книга, която ще опише и за връзките й с херцогинята.

През 2018 година Саманта Маркъл назова Меган "егоист и социопат ", съпостави принц Хари с хамстер, а най-после се извини за обидите.

Сега обаче наподобява, че 56-годишната Саманта възнамерява нов, даже по-голям ход, обвързван със своята полусестра.

Книгата се споделя "Дневникът на сестрата на Нахалната принцеса: Част 1 " ( "The Diary of Princess Pushy’s Sister: Part 1 ") и излиза на 17 януари, пишат от Marie Claire. Неговите 330 страници дават обещание да разкрият "скрити истини ".

"Сред стихия от подправени вести и медиен безпорядък, Саманта Маркъл споделя истината за своя живот и фамилията си на инат на условия и ултиматуми ", загатва се в анотацията в уеб страницата на издателството Barnes and Noble.

"Понякога истината в действителност е по-странна от измислицата. "

Смята се, че записките са били премисляни още от април 2016 година, когато връзката на Меган с принц Хари става обществена, означават от Tatler.

Докато връзките им се трансфораха във водеща вест, Саманта дефинира своята полусестра като "повърхностна службогонка " и упрекна Меган за това, че е зачеркнала татко им и други членове на фамилията.
class= " label-num " >
През февруари 2019 година Саманта Маркъл разказа в Twitter херцогинята като "богата нарцисистка ", наемаща скъпи специалисти за връзки с обществеността, с цел да усъвършенства имиджа си.

Издаването на записките прибавя още едно заглавие в листата с книги с разкрития за кралското семейство. През 2020 година излязоха биографиите "Да намериш свободата " на Каролин Дюран и Омид Скоби, която описа историята на принц Хари и Меган Маркъл преди и към отдръпването им от кралски обвързване, и "Битката на братята " от известния историк Робърт Лейси, отдадена на връзките сред Хари и неговия брат Уилям.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР