class=first-letter-big>Н ай-високо платеният актьор в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари

...
class=first-letter-big>Н ай-високо платеният актьор в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари
Коментари Харесай

Скалата благодари на българка пред милионна аудитория

class= " first-letter-big " > Н ай-високо платеният артист в Холивуд – Дуейн Джонсън-Скалата, благодари на наша сънародничка пред милиони почитатели в обществените мрежи.

Той е роден за битка, а спортът несъмнено е в неговото ДНК. Дуейн Джонсън е трето потомство кечист.

Като дете постоянно е в епицентъра на гневни битки поради самоанската си кръв. Но не занемарява образованието и излиза от колежа с две дипломи – по "Криминология " и "Физиология ".

За филмовия си дебют в "Краля на скорпионите " получава 5,5 милиона $.

Днес насъбраните пари от възнаграждения възлизат на към 88 милиона $.

Дуейн Джонсън-Скалата е най-високо платеният артист в Холивуд за втора поредна година. Успехите му въодушевяват и една българка оттатък Океана.

"Скалата има доста забавна история, тъй като като дребен е създавал доста проблеми и никой не е мислел, че един ден ще успее. Но той се е научил по какъв начин самичък да промени живота си ", изяснява пред Полина Маркова.

И тя взема решение да опише за този живот в публикация под заглавие "Най-симпатичният човек в света ". Реакцията не закъснява!

"От това да бъда именуван "голям сгрешен гъз " на 15 години (по време на пердах, който приключи с изключване от училище) до това да бъда "най-харесваният човек на света ". Ей, малко напреднах. Голямо благодаря на авторката Полина Маринова за този материал”, написа Дуейн Джонсън.

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР