class=first-letter-big>Н а предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на

...
class=first-letter-big>Н а предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на
Коментари Харесай

Александър Сиди: Това не е самонадеян ход, ВМРО трябва да продължи напред

class= " first-letter-big " > Н а идните парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април, коалиция "Обединени патриоти " няма да има. Участващата във властта партия Вътрешна македонска революционна организация разгласи, че ще се явява независимо.

"Това не е самоуверен ход. Вярваме, че партията би трябвало да продължи напред ". Това съобщи в ефира на депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди във връзка независимото явяване на партията на идните парламентарни избори.

"Години наред бяхме в обединения и се обяснявахме за дейностите на този или оня. Всяко деяние беше въпрос на компромис в обединението, в това число и от време на време с хрумвания на една от трите партии ", сподели още той.

Сиди бе безапелационен обаче, че все пак, не съжаляват.

"Свършихме доста неща, за други не ни стигнаха силите. Ние сме от дребното партии, които влизат в предизборна борба с изпълнени обещания ", добави патриотът.

Официални диалози с ГЕРБ не е имало, Вътрешна македонска революционна организация отива независимо на изборите, изрично съобщи Сиди и добави, че няма да влязат в държавно управление с Движение за права и свободи.

"Според социолози, в идващия парламент ще влизат партии, които желаят радикално да ни трансформират - по тематиката за еднополовите бракове, Северна Македония ", уточни депутатът за вероятното последващо държавно управление.

Според Сиди е пристигнало времето Вътрешна македонска революционна организация да покаже своето лице, демонстрирано и на евроизборите.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР