class=first-letter-big>М инистерският съвет прие решение, с което възложи координацията по

...
class=first-letter-big>М инистерският съвет прие решение, с което възложи координацията по
Коментари Харесай

Правитеството прие решения във връзка с изборите на 4 април

class= " first-letter-big " > М инистерският съвет одобри решение, с което разпореди координацията по осъществяването на дейностите, свързани с организационно-техническата подготовка на изборите за народни представители на 4 април 2021 година на заместител министър-председателя по икономическата и демографската политика и министър на туризма, заяви пресслужбата на кабинета.

В решението са включени отговорности и отговорности и на други министри, свързани с подготовката и произвеждането на изборите, в това число и на министъра на опазването на здравето, поради разпространяването на COVID-19. На министъра на правораздаването е предоставено да издава наказателни постановления в случаите на определяне на нарушавания на регионалните шефове по Изборния кодекс.

С друго свое решение държавното управление одобри промени в план-сметката за разноските по подготовката и произвеждането на изборите за народни представители през 2021 година По предложение на министъра на опазването на здравето, в съгласие с Централната изборна комисия, ще се ползва централизиран метод във връзка с застраховане на изборния развой с всички нужни средства за отбрана и предварителна защита от COVID-19 (предпазни маски, ръкавици, дезинфектанти и др.).

Средствата, утвърдени по бюджета на Министерския съвет, в размер на 2, 947 млн. лева се дават по бюджета на Министерството на здравеопазването за 2021 г.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР