class=first-letter-big>И звънредно издание с най-любопитното от честванията в страната и

...
class=first-letter-big>И звънредно издание с най-любопитното от честванията в страната и
Коментари Харесай

"Здравей, България" на 3 март с честванията от цялата страна

class= " first-letter-big " > И звънредно издание с най-любопитното от честванията в страната и чужбина ще предложи на феновете утринният блок „ Здравей, България “ на 3 март. Водещи в двете изнесени студиа ще бъдат емблематичните лица на малкия екран – Николай Дойнов и Христо Калоферов. Те ще създадат феновете част от честването на 143-тата годишнина от Освобождението на България от връх Шипка и паметника на Незнайния войник в София.

Междувременно водещите Виктор Николаев и Лора Инджова ще посрещнат в студиото на „ Здравей, България “ редица специфични посетители - сънародници с идея. Зрителите ще се срещнат с историите на родолюбиви и сполучливи българи, избрали да останат в родината с задача страната ни да бъде по-добро място за живеене, където младите да развиват капацитета си.

В студиото на „ Здравей, България “ ще влязат още актуалните герои в бяло – медиците, които се изправят на първа линия в битката с подлия ковид и всеки ден рискуват живота си за общото богатство. И още – по какъв начин означават националния празник българи зад граница, описват родни известни персони и други наши сънародници. На финала феновете ще имат опцията да чуят и гледната точка на децата, с цел да схванат какво значи датата Трети март за тях.

Не пропускайте „ Здравей, България “ всеки работен ден тъкмо в 6.00 ч. по NOVA.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР