class=first-letter-big>Г ригор Димитров се класира за втория кръг на Откритото

...
class=first-letter-big>Г ригор Димитров се класира за втория кръг на Откритото
Коментари Харесай

Страхотна победа за Григор Димитров на старта на Australian Open

class= " first-letter-big " > Г ригор Димитров се класира за втория кръг на Откритото състезание на Австралия, откакто победи Марин Чилич с 6:4, 6:2, 7:6 (5) след 2 часа и 8 минути игра.

20-те аса на Димитров в мача бяха едно от главните оръжия за успеха, както и подсеченият му ретур, който е негова запазена марка. Решителни за изхода на дуела се оказаха и непредизвиканите неточности - хърватинът направи 41 против 19 на българина, пишат от

⚠️ Beware at ⚠️
— #AusOpen (@AustralianOpen)
Българинът с лекост завоюва първите два сета, само че в третия позволи съмнения и хърватинът бе покрай изненадата. В третия сет Марин Чилич поведе с 5:3 с пробив, само че отговорът на Гришо бе приказен - първо избави сетбол, а по-късно съумя да осъществя третата си опция за пробив, изравнявайки резултата 5:5. След замяна на геймове се стигна до тайбрек, в който Григор бе догонващ, само че със страхотна игра в края го завоюва със 7:5 точки.

Следващият противник на българина ще бъде участващият с "уайлд кард " представител на домакините Алекс Болт, 166-и в международната класация.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР