class=first-letter-big>Б СП предложи фирмите, които не са работили дълго време

...
class=first-letter-big>Б СП предложи фирмите, които не са работили дълго време
Коментари Харесай

БСП предлага неработещите фирми да бъдат освободени от данък сгради и такса смет

class= " first-letter-big " > Б СП предложи компаниите, които не са работили дълго време поради ковид, да бъдат освободени от налог здания и такса боклук.

Лидерът на социалистите Корнелия Нинова предлага на държавното управление отваряне на Държавния запас и закупуване на български артикули - мляко, месо, консерви.

По този метод ще бъде обезпечено изкупуването на земеделската продукция на действителни цени и земеделските стопани ще бъдат овъзмездени за коронакризата.

Корнелия Нинова уточни, че и ограниченията за подкрепяне на бизнеса не са ефикасни:

"С дейностите си, които са некомпетентни, неорганизирани и нямат потенциал да се оправят, задълбочават и социално-икономическата рецесия, за която предизвестяваме от месеци. Не чуха нашите оферти и какво е положението през днешния ден.

Нито едно от междинните предприятия не е получило помощта си от 30 до 150 000 лв. и то от тези, които са кандидатствали, минали са процедурата и към този момент са утвърдени. Още не е стартирала акцията за дребните предприятия. Това значи съвсем година забавяне от първата рецесия ", съобщи Нинова.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР