class=first-letter-big>А з срещу другите – това ни казва днешното пълнолуние

...
class=first-letter-big>А з срещу другите – това ни казва днешното пълнолуние
Коментари Харесай

Пълнолуние в лъв: към какво ни насочва

class= " first-letter-big " > А з против другите – това ни споделя днешното пълнолуние в Лъв, за следващ път чака да се отърсим от нещо и да продължим напред освободени. Говорейки все по-често за епохата на Водолея, за нуждата да се обединим в дела и търсене на по-добър свят, няма по какъв начин да не се запитаме – а какво стана с Егото?

Лъвът е мощното и изрично Аз, което желае да се отличи, тъй като знае, че го заслужава. Заслужава го, тъй като това е рождено право на всеки определен, какъвто е един крал. През последните десетилетия Западната просвета ни демонстрира точно това – всеки може да бъде на върха, да бъде единствен, неповторим и специфичен. Цели течения в коучинга и позитивната логика на психиката ни споделят, че би трябвало да имаме вяра в себе си категорично и да представяме самоуверено качествата си. И всичко това ме връща към днешното пълнолуние, което алегорично показва един нелесен преход – да открием баланс сред ярката персона и по-големите тематики в света. Това е психически преход за обществото и не бихме очаквали да се случи за ден, само че през днешния ден имаме опция да разсъждаваме в тази посока – по какъв начин да бъдем други, да запазим себе си, само че и бъдем по-широко скроени.

Ако желаете да научите още за вашия хороскоп, вижте

Пълнолунието постоянно е обвързвано с пик в съзнанието на индивида – вниманието ни става по-изострено и сме склонни да действаме прекомерно прочувствено или импулсивно по избрани тематики. Днес тематиката евентуално ще бъде обвързвана с това по какъв начин да се разпознаваем, защото Луната в Лъв ще ни води в тази посока. И въпреки всичко, против нея е застанало Слънцето във Водолей, което желае независимост и нов метод. И тук е моментът да осъзнаем от какво се нуждаем – дали би трябвало да повярваме повече в себе си, да се заобичаме и да застанем в центъра или в действителност е време да оставим това държание настрани и да се насочим към нов модел. Пълнолунието постоянно е обвързвано с раздялата с нещо, по тази причина е подобаващ миг да разчистваме и изхвърляме. Днес е време да вземете кошчето за душевни боклуци и да сложите там това, което не ви харесва и не работи добре за вас и личността.

Пълнолунието е повече от забавно – до Слънцето се е настанила планетата Юпитер, която е обвързвана с духовното начало, само че и постоянно с това да се изявим измежду другите. Юпитер умее да усилва страстите и е прекомерно евентуално през днешния ден да сме още по-чувствителни, а обстановката да се вижда хиперболизирана. Тук е и Сатурн, който е обвързван с престижите и стабилната позиция. Добре е да се опитаме да запазим успокоение и да се дистанцираме от драмата /дори и тази в личната ни глава/, защото луната е в предизвикателни аспекти с Марс и Уран, които са експанзивни и постоянно водят до спорове или вътрешно напрежение.

Вземете най-хубавото от оста Водолей-Лъв, като методите с обич към себе си и потърсите опция да погледнете обстановката в профил.

Желая ви триумф!
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР