Citigroup е започнала да проследява колко обаждания правят нейните частни

...
Citigroup е започнала да проследява колко обаждания правят нейните частни
Коментари Харесай

Citigroup започва да проследява колко често частните банкери се обаждат на клиенти

Citigroup е почнала да наблюдава какъв брой позвънявания вършат нейните частни банкери на клиенти, до момента в който американският кредитор се пробва да даде подтик на закъсалия си бизнес за ръководство на благосъстоянието, съгласно хора, осведомени с материя.

Частните банкери на Citi в този момент би трябвало да предават доклади за позвънявания, с цел да записват всеки диалог, който имат с клиент — чиято чиста стойност нормално би трябвало да бъде минимум $10 милиона, с цел да се класира за частната банка — и също по този начин това, което беше разисквано, споделиха хората.

Те също по този начин са били насърчавани да се свързват с всеки от клиентите си най-малко един път на всеки 90 дни, прибавиха хората.

Тези нови индикатори за успеваемост отразяват по какъв начин Citi, която е възприела по-гъвкав метод към работата от у дома от доста съперници, се пробва да изцеди повече от своите чиновници.

Банкерите на Citi е трябвало да съхраняват някои регистрационни файлове с позвънявания в предишното от съображения за сходство, само че не е трябвало да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР