Чувството, че си изкарал интервю е страхотно чувство – но

...
Чувството, че си изкарал интервю е страхотно чувство – но
Коментари Харесай

„Глупавият“ шеф обвинява кандидата в „измама“ на интервю – защото са свършили добра работа

Чувството, че си изкарал изявление е ужасно възприятие – само че се оказва, че да се оправиш прекомерно добре може да е съмнително.

Един мъж изясни, че е бил автоматизирано отритнат от работа, откакто мениджърът по наемането на фрагменти го упрекна, че е „ получил вътрешна информация “ за процеса на изявление, тъй като се е показал толкоз добре. Мъжът сподели, че е на изявление за „ мощно техническа роля в огромна софтуерна компания “ и по време на изявлението са му задавани въпроси по отношение на съответна софтуерна система, която той има повече от пет години опит в потреблението.

Мъжът не уточни този опит в автобиографията си, тъй че когато съумя да отговори на въпросите с лекост, мениджърът по наемането на личния състав се усъмни - и в последна сметка го упрекна в " машинация ".

В обява в Reddit мъжът сподели: „ По време на изявлението се оказа, че употребяват софтуерна система, за която съм добре подготвен. Не е в автобиографията ми, тъй като е извънредно ниша, само че имам над пет години опит в него в предишн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР