Чувствителността е доминирана от разума. Скромност, предпазливост, подредена атмосфера, нервност,

...
Чувствителността е доминирана от разума. Скромност, предпазливост, подредена атмосфера, нервност,
Коментари Харесай

Добри новини за Раците. Денят носи късмет на Козирога

Чувствителността е доминирана от разсъдъка. Скромност, нерешителност, подредена атмосфера, раздразнителност, приказливост.

Овен – Внимавайте с речта и избора на думи, изключително когато имате работа с авторитетни фигури и възрастни хора. Поради вашата преобладаваща природа, може да има някои ненужни его конфликти, които биха могли да попречат на връзката ви с колегата ви.

Телец – Работата ви изисква корекции, отстъпки и спомагателни отговорности. Трябва да внимавате по време на договорка. Подходящо е за тези, които търсят сродна душа, само че би трябвало да поемат самодейността, с цел да намерят верния човек за себе си.

Близнаци – Това е идеалното време да търсите нови бизнес евентуални клиенти или да извършите изследване, в случай че желаете някаква смяна в работата, кариерата. Вашият шанс в връзките е налице, не се съмнявайте в това.

Рак – Получавате вести, уведомление. Каквото и да чакате, това ще бъде добра вест, която може да включва пренасяне или разширение на обществения ви живот. За вас обаче е значимо да бъдете лоялни към другите.

Лъв – Днес разчитате на ентусиазма си и успявате да приемете нещата малко по-леко. Денят е съвършен за хармонизиране на връзките ви, да извършите изненада на колегата си и импровизация в дейностите.

Дева – Много въпроси се пораждат надълбоко във вас и оцветяват отношението ви в мрачни тонове, което може единствено да ви отчужди от другите. Вие сте по-чувствителни от нормално, мозъкът ви изисква повече успокоение и отмора.

Везни – Много дребни неща ви пречат да се посветите на персоналните си проекти. Обстоятелствата изискват да сложите малко ред в всекидневието си. Ако пренебрегнете даден подробност, той може да се трансформира в песъчинка, която да наруши рутината ви.

Скорпион – Вие спазвате отдалеченост и методът, по който подхождате към другите, не се харесва на всички. За да не се изправите пред вероятни професионални спорове през днешния ден, ще бъде по-добре да стоите настрани и да изчакате.

Стрелец – Във въздуха се носи аромат на провокации. С положително възприятие за комизъм и витална наслада вие поемате самодейността да си прекарате добре със фамилията, приятелите или колегата си. Ако сте необвързани, може да срещнете индивида, който ще ви накара да вибрирате през целия ден.

Козирог – Късметът свети блестящо пред вас, само че може би не го забелязвате. Освободете се от рестриктивните мерки, които сами си налагате. Иначе сте доста проведени, нито една детайлност не ви убягва. Хармонията и ентусиазмът се завръщат.

Водолей – Градивните старания ще дадат плод. Комфортното всекидневие въздейства върху настроението ви и ви кара да виждате живота в ярки цветове. Избягвайте да си задавате прекомерно екзистенциални въпроси, няма да намерите елементарни отговори.

Риби – Денят дава обещание да бъде добър. Можете да си позволите някои потребни разноски, ориентирани към възстановяване на всекидневието ви. Ако се чувствате добре, то ще бъдете по-продуктивни в това, което вършиме.
 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР