Чувствам се силна в конкретната работа - изпълнителната работа, защото

...
Чувствам се силна в конкретната работа - изпълнителната работа, защото
Коментари Харесай

Фандъкова в последния си ден като кмет: Оставям града на млади хора

Чувствам се мощна в съответната работа - изпълнителната работа, тъй като да си кмет е това. Чистата политика не ме е изкушавала. Обсъждали сме разнообразни оферти, само че съм оставала там, където съм поела ангажимент пред хората. Това показа пред Нова телевизия Йорданка Фандъкова в последния си ден като кмет на София.

" Решението, че това ще е финален мандат го взех преди избори през 2019 година Тогава проектът ми беше да мога да завърша започнатите огромни планове и да оставя града да се надгражда и на младежи ", изясни проектите си Фандъкова. Утре клетва ще постави новият кмет на Васил Терзиев дружно с новите районни кметове и общинските съветници в СОС. След 12 години ръководство Йорданка Фандъкова напуща Московска 33.

" Най-напред ще видя фамилията си, ще си умря и ще си подредя мислите ", призна Фандъкова.

Тя поздрави Васил Терзиев и му пожела триумф, " тъй като е значимо София да е сполучлива, да има сили да се пребори с всички провокации ". В изявлението кметът Фандъкова удостовери, че изпълнителят на ремонта на централната улица " Шишман " ще има 1,6 млн. лева глоба за закъснение. С възприятие за комизъм тя приема отправените рецензии и неодобрение дружно с крилатата фраза " ремонт на ремонт ". Но Фандъкова добави, че контрата на " ремонта " е " хубаво е, само че не е готово ".

„ За мен като кмет постоянно е било значимо главните системи на града да действат, с цел да може да се надграждат “, добави дългогодишната кметица на столицата. Тя призна, че преди година е била изпревена пред казуса да спре градският превоз в столицата, само че това към този момент е единствено неприятен спомен.  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР