“Чувствам се полезен и в Комисията по бюджет и финанси.

...
“Чувствам се полезен и в Комисията по бюджет и финанси.
Коментари Харесай

Каримански още не знае ще опита ли пак да стане гуверньор на БНБ

“Чувствам се потребен и в Комисията по бюджет и финанси. Доколкото аз съм осведомен, тематиката за Българска народна банка не е обсъждана. Процедурата може да стартира, в случай че народен представител или член на Комисията желае да бъде включена в дневния ред. Не очаквайте това да направя аз”, уточни Каримански пред Нова телевизия.

Той насочи рецензия и към финансовия министър Асен Василев и държавното управление поради проектите за приемане на еврото. В края на тази седмица от Има Такъв Народ упрекнаха Василев в това, че еднолично ръководи процеса. Днес и Мика Зайкова, народен представител в предходния парламент от групата на Има Такъв Народ съобщи, че процесът се ръководи еднолично и на мрачно.

Според Каримански липсва разбор.

“На страницата на Министерския съвет стои проектът, който е импортиран като план през 2021 година В него няма подобен разбор и много други неща, които са нужни за целия развой на присъединението. Както и на това какви стъпки ще се предприемат”, добави още депутатът.

“Най-вероятно този проект, защото не е качен на страницата, както е належащо да има обществено разискване, евентуално се разчита на остарелия план”, разяснява още ръководителят на Комисията по бюджет и финанси.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР