Чувствам се като готвачка и слугиня в собствения си дом.

...
Чувствам се като готвачка и слугиня в собствения си дом.
Коментари Харесай

Слугиня в собствения си дом

Чувствам се като готвачка и слугиня в личния си дом. Не обичам да заставам до печката по през целия ден, само че обичам брачна половинка си. Какво би трябвало да направя?

Днес съм доста изморена и нямам сили да върша каквото и да е. Отидох при съседката да я попитам дали е сготвила нещо за вечеря. Трябваше да й обясня за какво обикалям съседите в търсене на прясно сготвена храна.

Докато слагаше от храната в една кутия, аз започнах да й описвам за какво всеки ден ми се постанова да сготвям.

С Виктор сме женени от 4 години. Той работи, носи пари вкъщи. Но в това време има неща, които би трябвало да правя просто тъй като “трябва ”. Едно от тези неща е всеки ден на масата да има прясно приготвена вечеря.

Нямаше да пострадвам толкоз доста, в случай че бях просто стопанка. Но аз също работя и от време на време се прибирам толкоз изтощена, колкото и той. Неведнъж съм се опитвала да му обясня, че вчерашната храна не е по-лоша от прясно приготвената. Но всеки подобен диалог приключва със скандал.

Той споделя, че в противоположен случай няма да се храни у дома. Че ще върви по заведения за хранене, защото не мога да му осигуря одеве приготвена вечеря. Но по този начин поради мен, щял да похарчи доста пари.

Свекърва ми към този момент не е измежду живите, само че също е трябвало да готви всеки ден за брачна половинка си.

Вижте още: Отмъщение и коства ли си въобще да го вършим?

Съседката въздъхна тъжно и ми подаде кутията.

Когато се прибрах вкъщи, трансферирах яденето в гореща тенджера, с цел да наподобява по този начин като че ли одеве съм го приготвила.

Чувствам се като готвачка. Не знам по какъв начин да обясня на Виктор, че съм му брачна половинка, а не слугиня. Може би би трябвало да се разведем.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР