Чувам за семейства, в различни медии за романтични връзки. Чувам

...
Чувам за семейства, в различни медии за романтични връзки. Чувам
Коментари Харесай

Градският прокурор на София захапа депутатите: Хайде да не си говорим за семейства и романтични връзки, това го има и в парламента

Чувам за фамилии, в разнообразни медии за сантиментални връзки. Чувам за сватовство. Хайде да не си приказваме тези неща, тъй като в самия парламент също има хора, които може би са в такива връзки. И в това няма нищо срамно за мен. Не, кръгове няма. Ако е имало нещо, господин Ананиев, господин Василев, господин Атанасов и господин Рашков, този смут, който прокурорите изживяхме предходната година с разнообразни изяви на разнообразни хора от Прокуратурата, които съгласно мен се бореха за своето его, може и да се мисли за такова нещо. Заявявам най-отговорно, че аз не съм оказала въздействие на нито един прокурор. Това сподели пред депутатите в комисията " Нотариуса " градският прокурор на София Илиана Кирилова. 

" Чух думи от господин Настимир Ананиев: дълг към обществото, публичен интерес, българските жители, които наблюдават това, което се случва в залата. Това, което се случва в залата: считам, че българските гражани надали ще останат удовлетворени от размяната на реплики и разногласия какъв е правилникът след толкоз ваши съвещания. Ще ви обясня това, което смятам, още повече, че господин Рашков сподели предишния път, че има интерес дали съм научила правото, за което му благодаря. Тази комисия е основана за една-единствена тематика. При основаването на тази комисия господин Рашков направи изказване, че точно тази комися ще значи " мятане на прахуляк в очите " и Мартин Божанов е ниско в корупционната скица, което се приближава до изрече на някогашния основен прокурор, че е " един малък лъжец " и че Народното събрание не може да се занимава с " някакъв клуб ". Аз в действителност му благодаря за това изявление, споделям го най-сериозно ", сподели още тя.

" Благодаря на господин Рашков, че направи едно изявление, в което се обоснова за избирането на повече членове в Прокурорската гилдия, той направи изявление, което отбрани независимостта на въпросната гилдия. За това му благодаря ", добави Кирилова.
 

 

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР