Чували сме, че най-голямото наказание за един мъж е половинката

...
Чували сме, че най-голямото наказание за един мъж е половинката
Коментари Харесай

Тя разби семейството ни: Хванах жена ми в изневяра с най-добрите ми приятели

Чували сме, че най-голямото наказване за един мъж е половинката му да флиртува или по-лошо - да му изневери с най-хубавия му другар. Но същинските сърцеразбивачки не се лимитират единствено до един, в днешната ни история ще разберете по какъв начин една брачна половинка е съумяла да влезе под чаршафите с най-близките приятели на мъжа си, до момента в който той не подозира безусловно нищо:

" Със брачната половинка ми сме женени от 12 години и в последно време имаме проблеми, само че се оказа, че обстановката посред ни е доста по-лоша, в сравнение с допусках. Никога не съм мислил, че тя е склонна да ми изневери, освен това с най-хубавите ми другари. Шокиран съм!

 мъж

Тя работи в една и съща охранителна компания с единия от тях, аз съм служител на реда. През годините съм чувал от приятеля ми за цялостен куп афери и изневери, които се случват на работното им място. Включително за тройки и всевъзможни заигравки за една нощ. Жена ми мълчеше за тези неща и твърдеше, че не е забелязала нищо такова.

 

Никога не съм бил ревностен и тъй като бракът ни беше благополучен, просто слушах историите, смеех се без даже да допускам какво се в действителност се случва. Докато преди няколко месеца не започнахме да се караме. Един ден аз ѝ споделих, че не можем да продължаваме със свадите, изключително когато щерка ни е у дома и се разстройва от спречкванията ни. Тогава тя се разкрещя и сподели, че би трябвало да се разделим. 

Бях шокиран и унищожен, само че нямах различен избор, с изключение на да се съглася. Известно време продължихме да живеем дружно и въпреки всичко се надявах, че има метод да оправим връзките си и да се съберем. Но една вечер се прибрах от работа, до момента в който детето ни беше при родителите ми и гледката, на която се натъкнах в хола ме съкруши - жена ми правеше секс с единия ми най-хубав другар, до момента в който другият ги снимаше с телефона си. След това разбрах, че тя е спала и с двамата...

 жена, мъж

От този миг не мога да дремя, не мога да хапвам, сломен съм. Тази жена разруши фамилията ни. ", А.

Вие по какъв начин бихте постъпили в такава обстановка?

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР