Чували ли сте за Soul Food кухнята или популярна още

...
Чували ли сте за Soul Food кухнята или популярна още
Коментари Харесай

Soul Food кухня

Чували ли сте за Soul Food кухнята или известна още като „ черна кухня “. Този вид ястия се характеризират с постепенно готвене, нежни текстури и съвършен баланс на подправките, споделя Джени Адло от Voice of America (VOA).

„ Нещата се готвят постепенно, готвят се дълго, сготвени са, до момента в който омекнат, подправени са до съвършенство, могат да са пикантни, сладки и сигурно приятни като текстура. Всичко, което има носталгия, когато го изядете, просто ви припомня за дома. Това са в действителност нещата, които оформят нашата храна “, уточни началник Тарин Кънингам.

„ Нашето семейство израснахме, ядейки бекон, пуешко, салами, яйца, а зърнената закуска ни държи сити за няколко часа “, споделя клиент в ресторанта на началник Кънингам.

„ Беше сложен път в образованието, както и в това да се възпитавам за този вид храна, но по-късно предадох наученото “, описа Пийс Риъдбърг, притежател на ресторант, показва Voice of America (VOA).

По думите му е предизвикателство да имаш високо кръвно налягане, диабет и има елементарни неща, които може да се създадат, с цел да се храниш здравословно, само че е мъчно за смяна, тъй като е обвързвано с психическата ни конфигурация.

„ Вероятно някой може да си намерения, че няма потребност от това пиле или тъкмо от тази лой, или пък тъкмо от този зарзават тук, само че евентуално това е съвършената композиция и нашата кухня е като хранителен оазис в някой квартал “, показва още началник Кънингам и добавя, че концепцията е хората в действителност да идват и да се любуват на храната, която има усет на дома и не им вреди в дълготраен проект, а ги кара да се усещат приповдигнати и витални, когато си потеглят.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР