Чували ли сте думата автоасфикция? Ако се доверим на Wikipedia,

...
Чували ли сте думата автоасфикция? Ако се доверим на Wikipedia,
Коментари Харесай

Оргазмът може да е опасен! Не правете това у дома си!

Чували ли сте думата " автоасфикция " ? Ако се доверим на Wikipedia, това е еротична игра, при която си причиняваш задушаване, до момента в който правиш секс, за по-голямо наслаждение при оргазма .
 Дейвид Карадайн
Както към този момент сте се досетили, сходно начинание е прекомерно внимателно и несъмнено не го предлагаме на никой (нито у дома, нито отвън вкъщи) . Същият съвет евентуално щеше да ни даде и една от огромните холивудски звезди от 90-те години на предишния век Дейвид Карадайн... стига да беше жив, с цел да го стори.

А повода той да не е жив, е тъкмо пристрастеността му към автоасфиксията. През 2009 година, артистът, нашумял с куп заглавия като " Змийското сърце " на Ингмар Бергман, хитовия сериал " Кунг Фу " и " Убий Бил " на Куентин Тарантино, е открит мъртъв в Банкок , където по това време снима следващия си филм.
 Въжето може да е рискова играчка
Тялото му е опасано с въжета към врата и гениталиите му, а първичната версия за гибелта му е самоубийство. Роднините му обаче изрично отхвърлят догатките на локалната полиция и фактически се оказва, че събитията са прекомерно съмнителни за сходна версия.

Един от служителите на реда, разследвал случая, Варапонг Чевпреча по-късно разкрива, че неговото персонално мнение е, че Карадайн е починал при рисков полов акт , пробвайки се да затегне въже към врата си, до момента в който мастурбира. Какво тъкмо се е объркало в еротичната игра по този начин и не излиза наяве, само че най-малко към днешна дата множеството хора одобряват като причина за кончината му точно еротична автоасфикция.

Или както бихме заключили, всякакви хора, всякакви идеали... само че дано най-малко идеалите не са с рискови за живота аксесоари. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 

 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР