Чувал ли е някой какво извършва вече три месеца спортното

...
Чувал ли е някой какво извършва вече три месеца спортното
Коментари Харесай

ММС - министерство на мъглата в спорта

Чувал ли е някой какво прави към този момент три месеца спортното министерство отвън уволненията в държавните сдружения? Вероятно чиновниците му, вероятно техните близки и другари. И... толкова. Защото след 13 декември 2021 година това е най-непрозрачното от всички 19 министерства в България.

Откакто на тази дата в кабинета на третия етаж в Спортната палата се настани юрист Радостин Василев, над делата на ММС се спусна плътна осведомителна мъгла. И по този начин към този момент повече от 100 дни без значение от прокламираната бистрота в ръководството от министър-председателя Кирил Петков. Независимо и от прокламираната (каква подигравка!) " бистрота и неприкритост " и от самия Василев.

От формалните известия на ММС може да се добие визия за някакви смътни планове, само че в никакъв случай да се научи конкретика. А в медийните изяви на самия министър най-вече има бомбастични закани за изчегъртване и търсене на правосъдна отговорност от лъжци или пък за " лакеи на мафията ", за изстъпления на " преститутките на господарите на грабежа " и прочие.

Впрочем, последното му Фейсбук изпълнение е връх в този тип негово " творчество ". Ето и някои наброски:

" Стартирах невиждано избавление на спорта от мафията на всички равнища " ;  " Категоричен съм, че какъвто и да било злоумишлен медиен напън, от който прозират ползи надалеч от спорта и коректността, не би ме отклонил от пътя да извадя на показ всички безобразия, осъществени в системата " ; " Аз съм сбъднатият призрачен сън за всички дерибеи в спорта! "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР