Чуждо влияние у нас и в медиите в страната е

...
Чуждо влияние у нас и в медиите в страната е
Коментари Харесай

“Възраждане“ след бойкотираната пресконференция: Българите са заблуждавани

Чуждо въздействие у нас и в медиите в страната е била повода Костадин Костадинов да приключи по-рано през днешния ден конференцията на " Възраждане ".  Както съобщихме, водачът на партията се опита да изгони публицисти от избрани медии, само че откакто те отхвърлиха да изоставен залата, си потегли той.
Прочетете още
От партията написаха и публична позиция по отношение на случилото се:

За да преосновем българската страна, би трябвало да стартираме да взимаме вътрешнополитически решения за личната си страна независимо, без въздействието на непознати страни. 

В  момента вътрешната ни политика е напълно следена от външни фактори посредством подвластни политици. Държавата ни е превърната в американска колония, чиито пипала са овладели всички сфери – политическа, просветителна, медийна, даже правосъдна.

Български институции получават финансиране от американската фондация „ Америка за България “, която влива голям финансов запас, с цел да разделя и овладява обществото ни, с цел да го моделира по този начин както им е комфортно на господарите от Метрополията. 

Американската страна участва в страната ни с по този начин наречените американски „ медии “, които въздействат на публичното мнение и го манипулират. Това са медийни канали на американската агитация, които са сътрудници на непознато въздействие. Време е да стартираме да назоваваме нещата с същинските им имена, тъй като, в случай че продължаваме да неглижираме обстоятелствата, предаваме непринудено страната си в ръцете на тези, на които им е нужна единствено като територия. 

Съединени американски щати като развита страна имат закона FARA (Закон за регистрация на непознатите агенти), ние от „ Възраждане “ сме изработили неговия български аналог и ще го внесем в 48-то Народно заседание.

В нашия законопроект е записано, че по този начин наречените медии, финансирани от други страни, без значение кои, би трябвало да бъдат обозначени като сътрудници на непознато въздействие. „ Възраждане “ подаде сигнал до прокуратурата за това кои са медиите, организациите и публичните персони, които получават пари от „ Америка за България “ и са проводници на американската политика в страната ни, с което подменят освен дневния ред на обществото ни, само че и полезностите в него. 

Те съставляват заплаха за националната сигурност в България и би трябвало да бъдат обозначени като сътрудници на непознато въздействие, с цел да знае българският жител, че тяхната позиция е едностранчива и обслужва непознати национални ползи.

Днес плануваният брифинг на " Възраждане " беше анулиран, тъй като представителите на американската агитация отхвърлиха да изоставен залата. Представителите на българските медии зададоха своите въпроси на стълбите пред постройката на Българска телеграфна агенция, за което молим да одобряват извиненията ни. Сигурни сме обаче, че ще се съгласят с нас, че българската публицистика страда от намесата на непознати страни и че това, което се случи през днешния ден, не беше комфортно за никого, само че още по-неудобно е, че българският народ е заблуждаван и манипулиран от  по този начин наречената американската медийна машина.

Когато българските жители са заблуждавани, това е мотив за безпокойствие на всички участници в публичния живот. Следващите брифинги на политическата организация ще се организират в нейната централа, с цел да не изпадаме в обстановки, в които непознати сътрудници да са причина за анулация на срещата на " Възраждане " с българските медии.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР