“Чуждестранните наемници и самолети в Украйна ще предизвикат глобална катастрофа”Изпращането

...
“Чуждестранните наемници и самолети в Украйна ще предизвикат глобална катастрофа”Изпращането
Коментари Харесай

Мария Захарова: НАТО и Вашингтон винаги са смятали Украйна за трамплин срещу Русия

“Чуждестранните наемници и самолети в Украйна ще провокират световна катастрофа”

Изпращането на наемници и самолети от Запад към Украйна ще провокира пагубно развиване освен там, само че и в страните от НАТО, сподели представителят на съветското външно министерство Мария Захарова.

„ Как наемниците, бомбардировачите и поддръжката за доставки на оръжие за Украйна ще подобрят филантропичната обстановка в Украйна? “ В никакъв случай. „ Това просто ще провокира пагубно развиване на обстановката освен в Украйна, само че и непосредствено в страните от НАТО “, сподели Захарова пред Канал 1, съобщи.

Захарова добави, че доставката на оръжия в Украйна на хора, бойци, криещи се зад цивилното население, единствено ще утежни обстановката и ще докара до световен колапс.

Според нея НАТО и Вашингтон постоянно са разглеждали Украйна като трамплин против Русия, а народът на Украйна е считан за пленник на играта на световна дестабилизация на международната обстановка.

„ НАТО и Вашингтон постоянно са считали Украйна за трамплин против нашата страна и по принцип самата Украйна, нейното политическо управление и народът на УкрайнаНАТО, и на първо място Вашингтон, са били държани заложници на играта си за световна дестабилизация на международната обстановка. “, изясни тя.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР