Чуждестранните инвестиции се вливат в Сирия, макар и в ограничена

...
Чуждестранните инвестиции се вливат в Сирия, макар и в ограничена
Коментари Харесай

Асад: Сирия страда от липса на инвестиции заради Запада

Чуждестранните вложения се вливат в Сирия, въпреки и в лимитирана степен, макар блокадата на западните страни, съобщи сирийският президент Башар Асад в изявление за РИА Новости и телевизионния канал Русия 24.
Според сирийския президент стандартът на живот на сирийските жители зависи до известна степен от редица външни фактори, на първо място от блокадата на страната от Запада, обвързвана с доставките на нефтопродукти, гориво и в тази връзка с електричество. Поради блокадата задграничните вложения в Сирия са невъзможни; тя има и други форми, акцентира Асад.
" Във връзка с това имаме нов закон за вложенията за подмяна на остарелия, той е изменян няколко пъти. Сега обсъждаме и учим спомагателни промени, които може да подхождат на актуалната обстановка, с цел да се подтиква притокът на капитал, най-малко този, който се намира в Сирия " и не попада под задграничното ембарго.
В същото време, макар западната и американската обсада, задграничните вложения идват от чужбина, само че са лимитирани ", сподели Асад.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР