Чуждестранен инвеститор проявява сериозен интерес към Пирин, пише Тема Спорт. Това

...
Чуждестранен инвеститор проявява сериозен интерес към Пирин, пише Тема Спорт.
Това
Коментари Харесай

Аржентинци напират за Пирин

Чуждестранен вложител демонстрира сериозен интерес към Пирин, написа " Тема Спорт ".

Това е аржентинска компания, която към този момент е провела опознавателни диалози с представители на благоевградския клуб. Нейни хора даже са се срещнали и с кмета на града Илко Русев. Предстои да забележим дали договарянията ще завършат по позитивен метод.

Както е известно, всеки претендент, да се снабди с основния пакет акции на орлетата ще би трябвало да изложи, а и да отбрани бизнесплан пред Общинския съвет.

Именно по този начин притежател на Пирин преди време стана Пол Белогур. Бизнесменът обаче " хвърли кърпата " малко след старта на пролетния полусезон. Той съобщи акциите си безплатно на общината. А от там побързаха да заявят, че нямат средства да устоят професионален клуб в елита.
 Намаляват заплатите в Пирин, само че не и на футболистите
Намаляват заплатите в Пирин, само че не и на футболистите

Свиват бюджета

За да се закърпи финансовото състояние бяха инициирани няколко среща с локални предприемачи, които да протегнат ръка и да оказват помощ на Пирин да финишира без проблеми шампионата.

Най-важната крачка към приемането на лиценз за идващия сезон бе направена с изчистването на задълженията към Национална агенция за приходите. Те бяха в размер на към 250 хиляди лв., само че благоевградчани съумяха да ги погасят.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР