Чухме неща, които не отговарят на истината. Това беше предизборен

...
Чухме неща, които не отговарят на истината. Това беше предизборен
Коментари Харесай

Борисов отговори мълниеносно на Нинова и Радев след КСНС

Чухме неща, които не дават отговор на истината. Това беше избирателен подарък за госпожа Нинова. Тези констатации не отговаряха на истината. Взех думата, обясних. Но не ми хареса какво е било преразказано по-късно и то не дава отговор на истината. Това съобщи на изключителна конференция в Министерски съвет министър-председателят Бойко Борисов, написа Блиц.

„ С цялото си почитание отидохме всички, с цел да участваме в този КСНС. Още с влизането Нинова даде звук, че се крадели по 10 милиарда на година.  Като попитах от кое място идва тази сметка, тя сподели: „ Някъде в Европа се говорело ” ”, съобщи министър председателят.

Скандалът „ Апартаментгейт ” 15 дни върви от заран до вечер. Едни си отиват за ров, други гледали картинка, само че... Заради „ Апартаментгейт ”, без още да са се произнесли институциите... Попитах кой различен го е правил? Колко си отидоха от ГЕРБ – министър, зам.-министър... И различен министър ще си отиде, в случай че се потвърди. Къде е заровено кучето – да има нов закон за КОНПИ и шефът да се назначава от президента. Като чух какъв избирателен подарък им се готви, по какъв начин Иво Христо и Нинова се споглеждат, ми стана ясно кой ги е писал всички тези работи ”, съобщи министър председателят.

„ Всички взехме решение да не излизаме с общо мнение. И Нинова подвигна ръка. И нямаше да върша изказване, тъй като това е съвет на президента.

„ С толкоз положително въодушевление си потеглих, толкоз бяхме радушни и с президента. Но очевидно, откакто си тръгнем, при него влиза някой и приказва такива неща ", означи със страдание той.

„ Говорят за гневно пазене на статуквото. На кое статукво? Ние сме партия на 10 години. Ако е правилно, в случай че ние сме крали по 10 милиарда, това значи, че по време на ръководство на Българска социалистическа партия не са крадени. Представете си бюджетите на Българска социалистическа партия с по 10 милиарда повече. Кой бюджет на Българска социалистическа партия е бил по-добър от нашия? ”, попита Борисов.

" Проблеми има, които би трябвало да ги решим, и ще ги решим. Но не може, когато митниците са задържали рекордно количество опиати. Министерство на вътрешните работи, ДАНС, прокуратурата вкараха знакови босове и бюджетът, макар всички разноски, отново е на остатък...
Аз съм „ за ” анкетна комисия, такава, каквато направихме и за грипените. И за тези лица би трябвало да се направи анкетна комисия ", уточни министър председателят.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР