Чухме много внушения през тази кампания. Когато има съмнения за

...
Чухме много внушения през тази кампания. Когато има съмнения за
Коментари Харесай

Фандъкова: Манолова забрави, че изборите са за кмет и не дава решения

Чухме доста внушения през тази акция. Когато има подозрения за нещо неправилно, би трябвало да се създадат инспекции, само че би трябвало надълбоко да не познаваш София с цел да твърдиш, че София може да се завоюва с купени гласове. На финала сме на една акция, в която Мая Манолова избра вместо тактиката, внушенията. Това съобщи претендентът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка Фандъкова, в утринния блок на Нова тв.

Моля софиянци да гласоподават за града си, обърна се тя към жителите.

Аз гласове не закупувам, аз се явяват за 4-ти път на мажоритарни избори и се явявам с лицето си и конкретки планове.
Това са тежки внушения. Манолова има опит в тези неща, тъй като всеки е податлив да мисли с модели и схеми, от които рабзира. Аз нямам такова мислене, съобщи Фандъкова.

София е град на свободните хора, не си показват някой който ще се поддаде на напън, съобщи Фандъкова.

По думите й за 10 години ръководство се реализира доста за града, само че в това време се направиха много пропуски и неточности в работата и няма по какъв начин това да не се отрази на хората, които са все по-взискателни.

Тя посочи, че е предложила в новата си стратегия съответни ограничения за превъзмогване на пропуски, кито са допускани.

Това, което ме тормози, е че не чух различни решения за проблемите на града от страна на съперниците, сподели Фандъкова.

По думите й, извънредно двуличие е два дни преди изборите Мая Манолова да изкаже своята позиция за митингите.
Манолова се направи на воин два дни прези изборите, подкрепяйки митингите срещу Гешев, а тези хора стачкуват от дълго време, сподели Йорданка Фандъкова. Тя акцентира, че като кмет почита разделянето на управляващите.

За 6 години Манолова съществено промени своята политическа позоция. Манолова трескаво търсеше поддръжката от ГЕРБ, с цел да бъде определена за омбудсман. Манолова не помни, че изборите са за кмет и не дава решения.
Изборите в неделя дадоха мястото на първа политическа мощ на ГЕРБ, с 27 общински съветници, сподели тя.



"Аз не си разрешавам да давам обещание на всички всичко, както прави Мая Манолова ", съобщи още претендентът за кмет на ГЕРБ. "В политиката е доста значимо доверието. Аз не съм присъединила и други общински съветници, освен Орлин Алексиев. С районни кметове съм се разделяла. Това е значимо за ГЕРБ. За първи път отворихме листата за жителите ", сподели Йорданка Фандъкова.

Тя акцентира ролята на районните кметове.

По думите ѝ тяхната работа е извънредно значима. Относно срещите, които е провела с други партии, Фандъкова съобщи, че не се е крила по кафенета, а ги е направила видни за всички. "И с арх. Борислав Игнатов и с Борис Бонев сме работили дружно по разнообразни планове и до момента ", подсети тя. Във връзка с нова метролиния, Фандъкова изясни, че ще бъдат пуснати първите 8 км незабавно, когато бъдат направени тестванията с влакчетата.

Фандъкова се обърна към хората и ги прикани да излязат и да гласоподават. Това са избори за по-чист въздух и по-малко трафик. Надявам се да получа поддръжката на софиянция, уточни тя.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР