Чудовищен скандал избухна в понеделник в парламента на Румъния, като

...
Чудовищен скандал избухна в понеделник в парламента на Румъния, като
Коментари Харесай

Чудовищен скандал в румънския парламент - депутати се замерят с тежки думи и обиди на майка...

Чудовищен скандал избухна в понеделник в Народното събрание на Румъния, като мотив за него стана почнало следствие по отношение на имунизациите, закупени от държавното управление по време на пандемията, видя.

Депутат от Социалдемократическа партия извади няколко подправени банкноти от 500 евро от сакото си и ги хвърли към сътрудниците си от друга парламентарна група.

" Махнете маймуната на Чолаку ", разкрещяха се представители от опозицията, сподели в новинарските си излъчвания телевизионният канал ProTv.

" Тествах ги, те са подправени като вашата партия ", репликира различен. Председателстващият Алфред Симонис добави: " В Москва можете да намерите истински рубли ".

Чутовните моменти от съвещанието занапред предстояха. За малко време полемиките в пленарната сесия на Камарата на депутатите се изродиха.

Депутатът Джордж Симион укори председателстващия съвещанието, че му е спрял микрофона. Думите, произнесени по-късно от президиума на пленарната зала, са " невъзможни за възпроизвеждане ", прецизира медията.

Временно изпълняващият длъжността ръководител на Камарата на депутатите Алфред Симонис съобщи, че при започване на сесията при него отишъл " народен представител, по-русофил като този " и споделил: " Ще изнасиля майка ти! ".

Социалдемократът имаше поради точно водача на Алиансът за обединяването на румънците (AUR) Джордж Симион, който на собствен ред отхвърли обвиняванията и сподели, че той е афектираният. Симион разгласява и видео от момента, в който Симонис го псува и заплашва, отрази в своята емисия Digi24.

Според фрагментите, оповестени от водача на Алианса за обединяването на румънците, Алфред Симонис е псувал Джордж Симион и е заплашвал, че ще му счупи зъбите. В отговор Симион споделя на социалдемократа, че е " безсрамник ".

" Ще сложа... в майка ти! Сега ти счупих ти зъбите! Слушайте деликатно тук! Запомнете! ", реди една след друга репликите депутатът от Социалдемократическа партия Симонис. " Сериозно? Да забележим! Пиявица, джудже! ", дава отговор водачът Джордж Симион.

Всичко стартира от следствието по отношение на това по какъв начин румънското държавно управление закупи дозите от имунизацията против Covid-19, прецизират локалните медии. В досието двама някогашни министри на опазването на здравето, Влад Войкулецу и Йоана Михаила, са упрекнати в корист със служебно състояние. И за двамата президентът Клаус Йоханис утвърди началото на наказателното следствие. Прокурорите също желаеха от Сената да снеме имунитета по делото на някогашния министър председател Флорин Къцу.

Очаква се в сряда Сенатът да гласоподава премахването на имунитета на някогашния премиер-либерал. Флорин Кицу разгласи, че ще изиска от сътрудниците си да гласоподават за утвърждението на началото на престъпното следствие и посочи, че няма да напусне партията си.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР