Чудодейно – тази дума използва в своето изслушване пред Сената

...
Чудодейно – тази дума използва в своето изслушване пред Сената
Коментари Харесай

ВИДЕО: Успешно лекарство срещу коронавируса – американски топ лекар говори емоционално пред Сената в САЩ

Чудодейно – тази дума употребява в своето чуване пред Сената на Съединени американски щати на 8 декември, 2020 година пулмологът. Той е ръководител на Американския съюз за незабавна помощ на първа линия против COVID-19 и приказва пред Комисията по вътрешна сигурност на Американския сенат по отношение на " Ивермектин " – лекарство, което, по думите му, е средството да забравим за пандемията от COVID-19.
Изказването на доктор Кори продължи към десетина минути, а видеото на британски език можете да видите най-долу в този материал. Няколко неща обаче направиха усещане от думите му.
 Хематолог с рекомендация какво да се пие профилактично поради COVID-19 Хематолог с рекомендация какво да се пие профилактично поради COVID-19
Думата " пневмония " би трябвало да бъде махната от лекуването на COVID-19. Това съобщи хематологът доктор Чавдар Ботев. По думите му, антибиотици...
1. Първо – лекарят изиска незабавно Американската организация по медикаментите и храните (FDA) да направи самостоятелна инспекция на събраните в систематизиран материал данни за " Ивермектин " от организацията, която той съставлява – т.е. Американския съюз за незабавна помощ. Интересен факт е, че доктор Кори уточни като наставник за себе си и сътрудниците си доктор Пол Марик, завеждащ катедра за белодробни заболявания на Медицинско учебно заведение " Източна Вирджиния " - в негов за лекуване на COVID-19, включващ " Ивермектин ". Той подсети, че по международни стандарти всяка научна обява следва да бъде доказана от специалисти, които не са взели участие в съставянето ѝ, които да проучват изложените данни и изводи в нея и да дадат своята позиция – така наречен peer-to-peer review. Това лишава месеци, съобщи доктор Кори и по тази причина изиска от Сената да помогне и FDA да направи оценка на данните и заключенията за действието на " Ивермектин ", които той и сътрудниците му показват.
2. Второ – доктор Кори уточни, че последните насоки от FDA за потребление на " Ивермектин " датират от 17 август, 2020 година. Оттогава се натрупа " голяма " (използваната от доктор Кори дума е " immense " ) база от данни, предизвести той и изиска " Ивермектин " да бъде вкаран в приложимост в протоколите за лекуване на COVID-19 от Съединени американски щати. Нещо повече – той приказва за потребление на лекарството като предварителна защита и в поддръжка на думите си даде образец, като цитира изследване от Аржентина, с което се е срещнал вечерта преди да приказва пред сенатската комисия. По думите му, там " Ивермектин " е бил употребен за предварителна защита при здравни служащи в клинично тестване и от 800 души, които са го пили профилактично, нито един не се е разболял от COVID-19. От 400 медици, които не са го вземали, 58% са се заразили и разболели от COVID-19, по думите на американския пулмолог. " Ако го вземете (превантивно), няма да се разболеете ", безапелационен е доктор Кори.
3. Трето – доктор Кори изрази " безкрайното си, тежкото си отчаяние " (използваната дума е severe), че не знае да има даже една работна група в главните здравни институции на Съединени американски щати (той категорично уточни FDA, както и Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите /CDC/), която да работи върху обзор на към този момент съществуващи и налични медикаменти, които могат да оказват помощ против COVID-19. Всичко е единствено за новаторското – за неща като " Ремдесивир ", като " ", и ваксини, оплака се лекарят.
" Ивермектин " не е комерсиалната марка на лекарството – това е дейната съставна част на разнообразни медикаменти, основани както за орална приложимост, по този начин и като кремове за мазане. Приложението на съставката е против краста и паразити, като тя се употребява за лекуване на животни още от 1981 година. " Ивермектин " е позволен за приложимост в България единствено под формата на крем (Soolantra, който е за локално приложение и се употребява при розацея, оказва помощ и при въшки). Под формата на хапчета обаче се употребява законно в Съединени американски щати и в редица европейски страни.
 Надежда от българско изследване за лекарство, изключителната конюнктура остава до края на юли Надежда от българско изследване за лекарство, изключителната конюнктура остава до края на юли
Български екип е доста покрай разкриване на лекарство против ковид. Това сподели здравният министър Кирил Ананиев на специфична прес...
Какъв е българският опит – в действителност, би трябвало да има клинично изследване в 9 български лечебни заведения дали " Ивермектин " може да е дейно против COVID-19. категорично употребява " би трябвало ", тъй като не разбра от формален отговор на Министерството на здравеопазването дали изследването въобще е стартирали, до каква степен е стигнало и какви са резултатите към днешна дата –!
Предвид институционалната неизясненост, изненадващо или не, само че през днешния ден, 12 декември, български кардиолог сподели, че в болничното заведение, в която работи, " Ивермектин " е позволен за приложимост при заболели от COVID-19 и " резултатите са много положителни ". За какво става въпрос –!

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР